Olej na kuchyňskou pracovní desku

Nátěr se vyznačuje zvláštní tvrdostí a odolností povrchu a má velmi snadnou údržbu. Odpuzuje vodu a nečistoty. Masivní dřevěná pracovní deska dodá solidní výraz celé kuchyni, oplátkou ale vyžaduje pravidelnou péči v podobě speciálního oleje. Naštěstí to není složité.


Olej na dřevĕné kuchyňské pracovní desky linek je vhodný jak na lakované tak i nelakované nebo pouze přebroušené dřevěné povrchy. Zvyšuje povrchovou odolnost dřevěných ploch a způsobuje vodovzdornost a odolnost proti zašpinění.

Olej na dřevěné kuchyňské pracovní desky je vhodný jak na olejované nebo pouze přebroušené dřevěné povrchy. Následnou běžnou údržbu zabezpečíte pomocí pečujícího gelu WOCA. Olejování pracovní desky před instalací.


Abychom ošetřili dřevo v době, kdy je nejcitlivější, tedy před samotnou instalací kuchyňské desky, je potřeba na něj aplikovat několik vrstev oleje. Ideální postup je následující: Očistěte povrch desky a zbavte ji veškerého prachu. Pomocí štětce nebo hadříku naneste . Na dva díly včelího vosku dávám jeden díl olivového oleje , případně jiného jedlého oleje.


Divím se té spotřebě - mně jedna plechovka stačila na nátěry celkem metrů pracovní desky a ještě k tomu i stůl. WOCA Olej na kuchyňské pracovní desky - přírodní.

I ta nejdražší a nejkvalitnější pracovní deska dlouho nevydrží, když se o ni nebudete starat. Podepsat se na ní může špatná. Impregnací se na kameni vytvoří jakási paropropustná vrstva - dovnitř nepropustí kyseliny a oleje , zároveň ale kámen může dýchat, vysvětluje Vít Pražák.


Pro používání však platí i . Woca - olej na dřevěné kuchyňské pracovní desky přírodní barva l. Vhodný pro konečnou úpravu kuchyňských. Neobsahuje biocidní účinné látky a konzervační prostředky a je nezávadný pro člověka, zvířata a rostliny. Pracovní postup: Neošetřené dřevo musí být před nátěrem suché, zbavené . Dobrý den, chtěl bych se zeptat, je-li k dostání nějaký olej k ošetření masivní pracovní kuchyňské desky , kterým by bylo možno desku (buk) případně tónovat do tmavší barvy. Nátěr s kombinací oleje a vosku – speciálně vyvinutý k úpravě povrchu nábytku a pracovních ( kuchyňských ) desek ze dřeva!


TOP Olej od společnosti OSMO je nátěr na dřevo vyrobený z přírodních olejů a vosků. TOP Olej se používá především na de povrchovou úpravu kuchyňských pracovních desek , psacích stolů a regálů ve vnitřních prostorech. Také se používá pro povrchovou úpravu korku, OSB desek, terakotových a jiných neglazovaných . Speciální kombinace oleje a vosku k bezbarvéúpravě povrchu nábytku a (kuchyňských)pracovních desek. Uzavřenou plechovku můžete skladovat měsíců, po otevření měsíců. Top olej - na kuchyňské pracovní desky.


Abyste předešli riziku samovznícení, očistěte použité štětce ve vodě a namočte také použitou textílii. Vhodné pro nábytek z neupraveného dřeva nebo naolejovaný dřevěný nábytek používaný v interiéru a pro pracovní desky z masivního dřeva. Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Olej na pracovní desky Hornbach 7ml: doručení domů nebo na prodejnu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.