Journeyman x550

Designově mimořádně vydařený Gladiator! Moderní nástupce populárních dlouhých verzí jednoválcových Gladiatorů! Precizní a líbivý moderní design, komfortní prostor pro jezdce i spolujezdce, nadstandardní základní výbava včetně inovativních praktických nosičů Lock-N-Ride a samozřejmě zcela . Vynikající podvozek zaručuje komfortní jízdu řidiči i spolujezdci.


Inzerce ctyrkolky journeyman journeyman gladiator x550. Původně se o tomto stroji hovořilo jako o nástupci pětistovek, nakonec je to ale trochu jinak.

Moderní 500ccm EFI motor přináší výrazně větší kroutící moment a díky absenci rozběhové spojky i výrazně rychlejší nástup akcelerace. V motoru tepe píst z dvouválcového . SKLADEM K OKAMŽITÉMU ODBĚRU Cena zahrnuje hliníkové disky, ví. Návod k použití a údržbě.


Poznámka: některé údaje uvedené v tomto manuálu se mohou lišit v závislosti na konkrétním provedení stroje. Fotografie a obrázky jsou pouze ilustrační. Kompletní technické údaje . Cena zahrnuje - alu kola, odolné šestiplátnové pneu, silný naviják, homologované tažné zařízení, ochranné blastry na řidítka, opěrka s madly spolujezdce, nosiče Lock-N-ride, víceprvkové odpružení s novými progresivními pružinami. STALE MINIMALNE STVORKOLIEK SKLADOM VSETKY .

Pomalu se scházíme v Žamberku. Okolo sedmé hodiny večer vyrážíme do rumunské vesnice Borlova, kde máme objednaný penzion. Pokud rumunské podmínky povolí připojení k . X5) Vhodné na hory, na. Journeyman GLADIATOR XEFi Special Edition 10. Kč EPS - posilovač řízení - 15.


Kč Opěrka spolujezdce s madly. Centrum čtyřkolek, prodej, servis, příslušenství čtyřkolek a skútrů. Barva: černý mat - Jíné barvy na objednávku do 14dní.


Rám je vyroben z kvalitní silnostěné trubky a ukotven na nejpevnějších možných místech. Pro montáž jenom nasadíte a přišroubujete. Tento rám není schválen pro provoz na pozemních komunikacích.


Verze Euro obsahuje navíc zadní diferenciál s el.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.