Dortisimo praha

VE STÁTNÍ SVÁTEK JSOU VŠECHNY PRODEJNY ZAVŘENY. Formix , Chokoflex, Smartflex Velvet a Smartflex Flower. Objednávky přijaté do hodin v pracovní dny týž den odesíláme (mimo osobní odběry a velkoodběratele). Náš obchod nabízí následující typy dopravy a platby.


Praha ZDARMA ,nachystání do dnů.

Kamenná prodejna Jihlava. Vedoucí prodejny Jihlava. Maloobchodní a internetový prodej potřeb, pomůcek a surovin na domácí výrobu dortů. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Jedno z mála míst v Praze, kde se dají sehnat nejdůležitější (a i ty nedůležitý, ale zato megasuper).


Poslat poptávku Poptávka. Email: monika (tečka) bohosova (na) seznam (tečka) cz.

Email pro objednávky: monika (tečka) grgulova (na) dortisimo (tečka) cz. Společnost je výhradní zastupitel a dovozce potahové hmoty Formix, Chokoflex, Smartflex Velvet a Smartflex Flower. Samotná potahovací hmota je vyráběna a dovážena z. Základní údaje o subjektu. Pomůcky na výrobu dortů.


Silikonové formy, sloupy do dortů. Dortisimo je specialista na cukrářské potřeby. Stojany a podnosy na dorty.


Potravinářské barvy - gelové jedlé, barvy ve spreji, barvy pro airbrush, potravinářské jedlé fixy. Monika Grgulová Slovenská republika, Športova 9jednatel firmy . Juraj Grgula Velké Uherce, Kolačno . E-shop, Maloobcho Velkoobchod. Bus, Subway, Light Rail, Train in Prague.


Autobus, Metro, Tramvaj, Vlak v Prague. Malé náměstí) dříve prodejna Mužský svět.

Přijďte se přesvědčit o rozmanitosti našeho sortimentu v oblasti cukrářských doplňků. Velkoobchodní a maloobchodní prodej cukrářské potahové hmoty na dorty, pomůcek na pečení a přísad na pečení. Válečky, podložky, vykrajovátka, cukrové sypání, potravinářské barvy, kleštičky, formy na pečení, airbrush barvy, nejedlé dekorace, silikonové formy, pomůcky na modelování, čokolády, . Bátorové Kosihy, Športova 97 Slovenská republika od 19.


Funkce: Společníci - společník s vkladem od 28.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.