Co je divoká rýže

Historie divoké rýže je zajímavá. Původním biotopem rýže divoké jsou izolované oblasti, jezera a řečiště nacházející se především v severní Americe. Stopy po této rýži byly zjištěny v zemských vrstvách starých přibližně 12.


Metody používané pro sklizeň divoké rýže zůstaly nezměněny po celá staletí. Příloha, která se hodí k masu, rybě a nejrůznějším omáčkám.

Divoká rýže nejlépe chutná v receptu z Labužník. Podívejte se na fotky a hodnocení ostatních labužníků, kteří už jídlo připravili. Divoká nebo indiánská rýže ve skutečnosti není rýže… Poznejte záhadu této „ rýže“, jaké účinné látky vůbec divoká rýže obsahuje, co za účinky má na naše zdraví, jak ji připravit a vyzkoušet můžete i recept na polévku z divoké rýže as kuřecím masem. Objevujte nové potraviny, je z čeho vybírat! Rýže parboiled smíchaná s rýží indiánskou (divokou), podušená doměkka spolu s červenou cibulí nebo pórkem a česnekem.


Vypadá jako rýže, roste stejně, ale botanicky vzato to vůbec rýže není. Většinu divoké rýže na pultech obchodů samozřejmě pro vás někdo kultivoval.

V některých obchodech se však dá stále . Rýži uvaříme v osolené vodě a necháme okapat. Papriku pokrájíme na kostičky, brokolici rozebereme na růžičky, silné stonky oloupeme a pokrájíme. Pochutnat si v něm můžete na obědu, ale také něco ke svačině, včetně různých zdravých dezertů. Prostor Divoké rýže je úžasný a byla by škoda, kdyby úplně usnul. Rádi bychom tímto oslovili případné zájemce o převzetí bistra.


Rýže má sice svoji domovinu daleko za mořem, v našich jídelníčcíchse však pěkně zabydlela. Ve své přírodní podobě je velmi zdravá, bílá„klasika“ vš. Kombinace speciálně upravené parboiled rýže s divokou indiánskou rýží ,skvělá k masům nebo do salátů.


Dvojice ušlechtilých rýží vytváří jedinečnou chuťovou i optickou harmonii. Na vašem talíři poskytuje hojnou nabídku vitaminů, minerálů a vlákniny. Ideální pro přípravu salátů a pestrých sypkých příloh ke všem druhům . Má nezaměnitelně výraznou chuť.


Semínka se setřásávají dřevěnými nástroji přímo do kánoí. Veganské bistro s důrazem na domácí kuchyni z čerstvých a kvalitních surovin. Pro aktuální nabídku oběda mrkněte na facebookovou stránku.

Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je! Nutriční hodnoty dalších tisíců potravin. Vlastní jídelníček pro evidenci energetického příjmu a výdeje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.