Sběratelství plechovek

Sběratelství plechovek je poměrně starý koníček. V České republice je celá komunita sběratelů, kteří jsou navzájem v kontaktu a zároveň v . Lahve, plechovky pro sběratele, bazar, inzerce Nabízím ke koupi sběratelům staré lahvičky. Prodám starší plechovky. Miniatury lihovin- kazeta.


Potištěné plechovky od potravin i různých produktů.

Pivovar LITOMĚŘICE 5L. Pivní sklenice 5L - BUDVAR. Můžete psát i na WhatsApp. Pokud jsem nedostupný, ozvu se, až se vzbudím - nepravidelná pracovní doba.


Podívejte se ještě na můj profil, nabízím řadu různých věcí - nábytek, elektroniku, domácí potřeby či doplňky, volně prodejné zbraně a další. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Originál kus pytle na mouku z dob komunismu.


Specielní mouka Haná - Rolnické mlýny Věrovany.

Doprava dle ceníku české pošty nebo osobně. Je toho několik velkých krabic. Plechovky jsou v dobré zachovalosti. Za plechovky z exotických destinací velmi dobře zaplatím. Posunout inzerát Přidat do oblíbených.


Inzeráty plechovky - aktuální inzeráty na Sbazar. Co tvoje sběratelské začátky, bylo to těžké? Dnes když projdu pár krámů, tak si říkám, že takových 1plechů může mít každý, kdo na to jen má peníze i žaludek. Nakonec mi zavolal kamará který mě v tom dost podporuje, a prohlásil,.


Jako doplněk k plechovkám sbírá též pivní 5l soudky, jejichž počet čítá 317. Tito se dělí na sběratele , kteří sbírají jen naše pivní etikety a na sběratele sbírající celý svět. Hned po nich jsou to sběratelé pivních tácků, pivních lahví, korunkových uzávěrů a pivních plechovek. Dalším oborům se věnuje vždy jen několik sběratelů.


Mezi členy sekce pivních suvenýrů jsou sběratelé , kteří mají unikátní sbírky . Podle posledního součtu (prosinec 99) mám 3plechovek o obsahu l – l. Zastoupeno československých pivovarů. Nejvíce exemplářů mám z Pl. Prazdroje, celkem kusů.

Součástí sbírky jsou také soudky . Sbírka čajových plechovek. Internetová prezentace plechových čajových krabiček jednoho milovníka čaje. Petr Slanina je sběratel plechovek a pětilitrových soudků od piva.


Mělník - Chodba jeho bytu ve školce v mělnických Mlazicích, kde je školníkem, je plná plechovek od piva. A právě ze sbírání těchto plechovek se vyvinulo netradiční hobby. Neví se přesně, kdy tento koníček vznikl, ale má se za to, že prvními „ sběrateli “ byli tzv.


Vítejte na stránkách beercans.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.