Irobot braava 390 turbo

With the turbo charge cradle the floor mopping robot only takes two hours to get fully charged. Like common to Braava series robots, 390T has no self charging. The battery is good for 2. It is intended for all types. Netrapte se úklidem, život je krátký!


Splňte si svůj sen, přenechejte s plnou důvěrou úklid výkonnému pomocníkovi.

Využijte volné chvilky k oddechu a relaxaci a vychutnávejte si zářivě čistý domov bez. Obchod ověřený zákazníky. Kupuj taniej w zestawie. Vrcholná verze nejoblíbenějšího robotického mopu na světě se od modelu 3odlišuje především komfortní rychlonabíjecí základnou, která u. Automatyczny robot sprzątający to prosty i skuteczny sposób na czysty dom. A padlótörlő robotok topmodellje.


Kemény padlófelületek takarítására alkalmas, turbótöltővel és 2-száraz és nedves mikroszálas törlőkendővel ellátott ragyogó fehér padlótörlő robot. Nebaví vás vytírání podlahy, ale neradi byste si pouštěli do bytu cizí uklízečku?

Braava 390t cleans multiple rooms with its iAdapt 2. Co si pořídit svého vlastního robotického uklízeče? Díky napájení baterií nepřekáží žádné kabely a navíc si sám monitoruje prostor a rozděluje práci. Poznaj szczegóły, przeczytaj opinie użytkowników i zamów ten produkt już teraz! Nebaví vás mopovanie podlahy, ale neradi by ste si púšťali do bytu cudziu upratovačku? A čo keby si zaobstaráte svojho vlastného robotického upratovača?


Technologie NorthStar vysílá signál, pomocí kterého robotický mop pozná svou aktuální polohu v místnosti a hlavně místa, která zbývá uklidit. Vďaka napájaniu batériou neprekáža . Tento model má navíc ve výbavě nádržku na vodu, díky které udržuje utěrku z mikrovlákna během úklidu . Oceníte i nízkou hlučnost. Model 390T je nástupcem modelu 3a odlišuje se především komfortní rychlonabíjecí základnou, která dokáže nabít robota jen za hodiny.


Media Expert – lider na rynku RTV i AGD. Szeroki wybór produktów i najnowszych technologii w super cenach! Zapraszamy do ponad 4sklepów i na media.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.