Rychlovarná konvice diskuze

Tip - rychlovarná konvice už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Potřebujeme koupit novou rychlovarnou konvici , nevím zda plast, či kov, aby měla objem aspoň litru, nejlépe s termoregulací a hlavně nezávadnou - přeci jen v tom vařím vodu pro malou.


Poslední konvice děsně zapáchala při ohřívání vody, takže bych nejradši něco, co nezapáchá. Ideální konvice pro rodiny s dětmi, kdy je potřeba vodu ohřát na požadovanou teplotu.

Můj osobní poznatek je takový, že vodu pro kojence (°C) na této konvici ohřívám na °C, protože při volbě ohřevu na °C se mi zdá voda vlažná. Ostatní funkce, které jsou deklarovány, fungují bez problémů. Přečtěte si rady a zkušenosti na téma skleněná rychlovarná konvice.


Máte s nimi někdo zkušenost? Vyplatí se si připlatit? V testu nejsou zahrnuty cestovní rychlovarné konvice , které jsou určeny pro specifické účely a jejich srovnání s klasickými konvicemi by tak bylo nerelevantní a . Plasty nejsou všeobecně zdravé, ať už se jedná o potraviny balené v plastech, nápoje v plastech,.

Uvaří Ti vodu na nastavenou teplotu ( od st.), což je super třeba na různé zelené a sypané čaje ( ty jsou mimochodem moje nejoblíbenější :) ). Co očekáváte od rychlovarné konvice ? Výrobci tuto hodnotu zpravidla nikde neuvádí a orientovat se podle příkonu je zavádějící. Především proto, že ten je zpravidla nižší, než výrobce udává. Do testu jsme objednali reprezentativní vzorek konvic ze všech cenových kategorií. Seznamte se před nákupem s jejich názory a dojmy. Recenze a zkušenosti těch, kteří jej vyzkoušeli před vámi, vám pomohou při nákupu.


Odchází nám rychlovarka a manžel ji touží nahradit už modelem s termoregulací (ohřívá vodu i na 80°C apod.). Z výchozích kritérií (termoregulace, plastové tělo - žádný nerez, kruhová podstava) jsme se dopracovali ke čtyřem modelům, které nás zajímají. Více než spolehlivost.


Snažili jsme se vypátrat nejlepší rychlovarnou konvici , a proto jsme se šťourali v desítkách různých produktů, mezi kterými jsme objevili jednu, která nám hned na první pohled padla do oka. Varné konvice vaří rychle a úsporně. Rychlovarné konvice dnes využívá téměř každá česká domácnost.


Ty nejrychlejší dokáží ohřát litr vody za pár desítek sekun ale doba jde mnohem dále. Dnes už si dokonce můžete u těchto každodenních pomocníků regulovat teplotu, kterou požadujete k přípravě .

Podělím se s Vámi o zkušenosti z rychlovarnými konvicemi. Takže bych to seumíroval. Absolutně nejlepší jsou ze skla! Nejhorší je čistý plast nebo kov-plast, kdy plast slouží jako průzor na hladinu vody - časem začne měnit barvu . Také rychlovarná konvice by měla být kvalitní, proto se před jejím pořízením podívejte na hodnocení různých výrobků od zákazníků, kteří nakoupili před Vámi.


Lidé u přístrojů milují jednoduchost a přenosnost. Nejlepší rychlovarná konvice jistě nabídne obě zmíněné vlastnosti. Na rozdíl od tradičních konvic, které jsou vysoce závislé na sporáku, jsou rychlovarné konvice poháněné elektrickým zdrojem. Díky tomu je můžeme umístit prakticky kdekoliv a mít je vždy po ruce.


V Hypernově prodávají varnou konvici do auta na 12V s příkonem 100W. Je vůbec možné v rozumné době uvařit s tímto příkonem alespoň šálek vody na kávu?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.