Koktejlové ubrousky s vlastním potiskem

Pokud hledáte rozetky, ubrousky , prostírání, nebo ubrusy s vlastním potiskem , tak jste právě na správném místě. Nezaleží na tom, jestli. Koktejlové , barové, dezertní ubrousky : 24x- až vrstvy.


Zlepšujeme atmosféru a vycházíme vstříc lidem v každodením životě. Všechny základní velikosti ubrousků (× 3 × 4 koktejlové neboli × 25). Možnost umístění loga na ubrousek.

Spolehliví specialisté na potisk papírových ubrousků, papírového prostírání, kapes na příbory, koktejlových ubrousků, příborové ubrousky. Potřebujete pro svůj provoz nebo pro své reklamní účely ubrousky s potiskem nebo papírové prostírání s potiskem ? Ubrousky vlastním potiskem na míru pro Vás. Pro orientaci uvádíme dvě možnosti ubrousků s vlastním potiskem.


Kalkulaci dle Vašeho přání Vám rádi připravíme. Potisk plastových mikrotenových a igelitových tašek. Výroba sáčků na zakázku. Upoutejte pozornost vlastním potiskem.

Potisk ubrousků pro hotely a restaurační zařízení. Dodáváme kvalitní ubrousky s potiskem v různých barevných kombinacích dle přání zákazníka. Inspirující řada barev a vzorů. Snadná kombinace barev a témat pomocí dekorativních ubrousků a prostírání.


Potřebujete na svůj stůl ubrousek ve správné barvě, v ideální velikosti, se vzorem nebo přímo s vlastním potiskem ? U nás najdete i ubrousky do zásobníků. V nabídce máme i zásobník na tyto ubrousky. Bohemilk, s potiskem zmrzlinek . V okamžiku získáte harmonickou a stylovou dekoraci stolu.


Příjemný a střídmý design se dá kombinovat s jinými . Na přání zákazníka či odběratele jsme schopni nabídnout ubrousky 1-vrstvé, 2-vrstvé, 3-vrstvé a ubrousky s příměsí textilu. Získali jsme EU Ecolabel díky: - Snížení emisí síry a skleníkových plynů. Poklesu znečištění vody snížením emisí chloru a organického odpadu.


Vysoce efektivní, a přesto levný způsob propagace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.