Ložní povlečení z mikroflanelu

V tomto povlečení Vám nebude již nikdy zima. Luxusní mikroflanelové povlečení za příznivé ceny. Mikroflanelové ložní povlečení.


Výborné řešení pro ty z vás,kteří se rádi zachumlají do měkkého a hřejivého ložního povlečení. Vlákna tohoto manteriálu jsou tenší a .

Chloupků je několika násobně více, proto je na dotyk jemnější a příjemnější. Materiálové složení je stejné. Hledáte povlečení mikroflanel ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.


Ložní soupravy z mikrovlákna nabízíme v různých barvách a zajímavých vzorech. Představujeme velmi příjemné a hřejivé ložní povlečení z materiálu mikroflanelu a mikroplyše. Pro milovníky tepla a pohodlí.

Vynikající hřejivé vlastnosti , heboučké a příjemné na dotek. Povlečení mikroplyš Leo hnědýSkladem více než 5ks. Jemné mikroflanelové jednobarevné povlečení 1x 2je velmi příjemné a vhodné . Hodnocení produktu: (recenze). Rychleschnoucí, nepouští vlákna, snadno udržovatelné.


UNI mikroflanel TISK – NOVINKA! První vlastní autorská kolekce zde. VŠECHNY MOŽNÉ ROZMĚRY Naše kolekce navíc neobsahují povlečení. Sametově hebké ložní povlečení na dotek Vám dopřeje klidný a ničím nerušený spánek. Ani jeden materiál nevytváří žmolky a oba rychle schnou.


Dětská ložní souprava mikrovlákno tisk - má vynikající hřejivé vlastnosti. Ložní povlečení z mikroflanelu a mikroplyše se nemusí žehlit, . Je hebká a příjemná na dotek, vhodná pro alergiky, nepouští vlákna , je snadno udržovatelná a rychleschnoucí. Obchod ověřený zákazníky.


C – povlečení se nežehlí. Nejen mikroflanel dodá vaší .

Pořiďte si povlečení mikroflanelu , nebo povlečení mikroplyš. Velmi oblíbené povlečení z hebkého mikroflanelu s elegantními a moderními vzory. Detailní popis produktu. Komfortní ložní povlečení z mikroflanelu v moderním stylu.


Elegantní kombinace v hnědém provedení. Je příjemné na dotek, hebké a hřejivé. Vyniká kvalitou zaručující stálobarevnost a také rozměrovou stálost. Složení : 1 polyester. Rozměry polštář: x 90cm.


Vlastnosti: -vhodné pro alergiky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.