Akupresurní kamínková podložka

Akupresurní kamínková podložka. Potřebujete se odreagovat po těžkém dni v práci? Nevíte kde Vám hlava stojí a bolí vás každý kousíček těla? Rádi Vám pomůžeme příjemně se odreagovat.


Obchod se zlatým Ověřeno zákazníky. Jste unavení po náročném dni a Vaše chodidla jsou těžká a bolavá?

Vyzkoušejte tuto akupresurní kamínkovou podložku. Kamínky na podložce příjemně masírují a stimulují reflexní oblasti chodidel, ulevují. Pomáhá také posílit imunitu a upravit funkci vnitřních orgánů. Chůzí po velmi praktické kamínkové podložce GOGO si můžete navodit atmosféru a pocit zdraví prospěšné bosé procházky po oblázkovém mořské pláži. Hledáte akupresurní podložka ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.


Vám umožní stimulující masáž reflexních oblastí prakticky kdekoliv. Objednávejte akupresurní podložky u Modom!

Kamínková podložka masíruje reflexní body na vašich chodidlech při pouhé chůzi na této podložce. Díky této technologii se vaše tělo uvolní . Masáž má pozitivní účinek na funkci a regeneraci. Blahodárné účinky akupresury jsou známy z moderní medicíny.


Dopřejte si chvilku pohodlí a relaxace díky této originální . Velmi vhodná při relaxačních cvičení pro . Bolí vás často chodidla nebo záda? Je tvořena z několika speciálně navržených kamínků, které masírují reflexní body na nohou a tím je perfektně prokrvují. Masážní akupresurní podložka s umělými kamínky, která simuluje a zcela nahradí přirozenou chůzi naboso.


Akční nabídka od Slevnuj. Podložka má tu schopnost působit . Aktuální nabídka od Slevnuj. Tato podložka vám může pomoci od bolesti a zbavit vás napětí v celém těle. Tuto podložku můžete použít prakticky kdekoliv a jakkoliv. Pod chodidla, nebo si ji dát i za záda na sedadlo.


Kamínková masáž podporuje metabolismus a cirkulaci krve a vzpamatuje nás od únavy. Při jízdě se doporučuje cca minut, při zastavení jako podložka pod nohy minut.

Pravidelným ležením na podložce stimulujete akupresurní body osových svalů páteře, které pozitivně působí na funkci celého močového ústrojí u žen a mužů. Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody. Máte těžká a bolavá chodidla po celodenní stání v práci?


Dostupnost: Skladem u dodavatele. ZDARMA s dodáním do dnů!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.