Gastro nerezove stoly

Profesionálne chladiaca vitrína pre gastronomické prevádzky. Celkové nerezové prevedenie, statické chladenie bez núteného obehu vzduchu nevysušuje chladené potraviny a nedochádza k stratám, rýchle dosiahnutie nastavenej teploty, je možné rôzne zloženie gastro nádob podľa vašej potreby podľa štandard. Bazar - nerez - gastro bazar - vybavení - zařízení - gastrobazar - technologie.


Nerezový pracovní stůl celonerezové provedení. Pracovní desku tvoří nerez plech tl.

Výšková stavitelnost o mm. Bez lemů, zadní nebo bočni lemy výšky mm. Slouží pro úpravu potravin, krájení, porcování, ale i přípravu porcí před samotným výdejem nebo jako odkladné plochy. Kvalitní bazarové nerezové stoly výborně zastoupí finančně nákladné vybavení. U nabízeného zboží vám ochotně podáme detailní.


Bezplatná inzercia, nerezove stoly predaj a inzercia. Rovnako ako nerezové drezy a ďalšie nerezový nábytok, aj nerezové stoly Vám vyrobíme priamo na mieru a Vašou istotou bude precízne vyrobený nerezový nábytok s puncom originality a profesionality. Jsme přímí dovozci nabízeného zboží a tudíž máme výhodu nejnižší ceny a rychlé dostupnosti případných náhradních dílů.

Vyrábíme nerezové gastro zařízení pro kuchyňské provozy. Dle Vašich požadavků vytváříme nerezové pracovní stoly , mycí stoly , mycí dřezy, šatní skříně atd. Jedná se především o pracovní stoly , dřezy, nerezové desky, vozíky, regály, police, skříňky, skříně, podstavce, stojany, digestoře, výdejní stoly s ohřevem, chlazené stoly , výčepní pulty a další doplňkový sortiment.


Jako výrobci jsme připraveni . Pořiďte si pracovní desky a stoly do vašeho gastro provozu. Potřebné rozměry si zvolíte sami. Prodám nerezové stoly se dřezem do gastro provozovny.


Jedenkrát výčepní stůl se dřezem délka stolu 133cm,hlubka 6výška 91cm,hloubka dřezu 25cm,plus vodovodní baterie. Druhý stůl taky se dřezem ,hloubka dřezu 30cm,délka stolu 100cm,hloubka60cm,výška90cm. Třetí stůl taky se dřezem, hloubka . I Vaše kuchyň může být ta nejlepší. Nástěnné skříňky Police Regály Podstavec pod konvektomat Příborníky Vozíky Digestoře Pojezdové dráhy Řeznický špalek Chlazené vany na gastro nádoby Chlazené stoly na gastro nádoby.


Nabízíme rozsáhlou nabídku gastro nerezového nábytku. K tomu možnost svatby, oslavy či grilování nabízí Kadlcův mlýn, penzion Brno Mariánské údolí. Využití drtičů potravinových odpadů v gastro provozech.


Gastro provozy se neobejdou bez nerezového.

Stoly a komplety - Produkty - Zdravotnický nábytek. Gastrobazar - výkup a prodej gastro vybavení z. Výrobce zdravotnického a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.