Bavlnene prosteradlo 120x200

Frotti bavlna prostěradlo růžové 120x200. Luxusní bavlněné prostěradlo , hladký příjemný povrch s všitou gumou po celém obvodu prostěradla. Prostěradlo se napne na matraci o výšce cm. Jsou velmi příjemná, měkoučká na dotek a nemusí se žehlit, což jistě ocení každá žena.


Naše prostěradla jsou vyrobena z příjemných a hebkých bavlněných přízí ve vysoké hustotě, které zaručují dlouhou.

Díky svým superelastickým vlastnostem a všité gumě po celém obvodu krásně obepne celou matraci. Praktické bavlněné prostěradlo v zářivě bílé barvě, nabízí vysoký komfort a pohodlí. Spodní část prostěradla je zakončena gumou, navlečenou do tunýlku, díky níž se . Vhodně vybrané prostěradlo je nedílnou součástí každé postele. Nabízíme široký výběr prostěradel s rozměrem 1x 2cm.


Aby odvedlo dobrou službu, mělo by snadno sedět na matraci, barevně se ladit s povlečením a být příjemné na omak. V této kategorii vám nabídneme širokou paletu prostěradel nejrůznějších .

Bavlněné prostěradlo 120x2cm. Napínací prostěradlo z jemné, hustě tkané bavlněné příze 30´s. Hodí se na matrace o maximální tloušťce cm. Jersey prostěradlo 120x200. Ke kvalitnímu povlečení používejte také kvalitní napínací prostěradlo.


Jednak chrání matrace před opotřebením a nesporně jsou vaším perfektním společníkem v chladném nebo horkém období, a proto vždy záleží na správném výběru vhodného materiálu. Tato plachta je dokonalou náhradou za klasické napínací prostěradlo. Nejčastěji je vyhledávána při problémech s inktontinencí (dospělých a dětí) ale p. Froté prostěradla 1x 2cm. Kvalitní česká napínací froté prostěradla 120x2cm. Standardní rozměry: 90x200x1 140x200x1 180x200x1 60x120x1 90x220x1 200x220xcm.


Ostatní rozměry v nabídce je zakázková výroba, tyto rozměry nelze měnit nebo vracet. Označení Také atypy - v detailu zboží nabízíme i atypické rozměry prostěradel a na Vaše přání Vám ušijeme prostěradlo i jiných. Díky možnosti napnout jej na matraci je prostěradlo celou noc na svém místě. Upozornění : možnost zaslání vzorku látky.


V naší nabídce najdete kvalitní napínací prostěradla.

Naše povlečení vyniká perfektním zpracováním a moderními vzory. Ložnice je Vaším intimním prostorem, kde byste se měli cítit především dobře. Líbí se vám prostěradlo 120×20 vyberte si. Povlečení je vyrobeno z prvotřídního a snadno udržovatelného materiálu.


Našli jsme prosteradlo . Vyberte si vhodné prostěradlo bavlněné , froté, mikroplyš nebo mikroflanel v rozměru Vaší matrace. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství.


Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.