Zrcadlová stěna cena

Cena je počítána za běžný metr zrcadlové stěny. Počet metrů dle požadavku. Baletní madlo není v ceně výrobku. Kategorie: Ostatní - zrcadlová stěna.


V případě nerovného povrchu zajistíme.

Poptávám zhotovení zrcadlové stěny do tanečního sálu. Rozměry cca 6x případně 6x6metrů (nutno přeměřit). Místnost je v domě, kolem kterého projíždí tramvaje, takže je třeba, aby skla byla silnější a stěna opravdu kvalitně udělaná. Pomůžeme vám vybrat vhodná skla a zajistíme montáž po celé České republice.


Jednou z našich největších předností je široký výběr barev. Všechny barvy jsou ve stejné ceně ! Hledáte koupelnova stena zrcadlova ?

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Pojďme se tedy společně podívat, jak nás mohou zrcadla a zrcadlové stěny inspirovat.


K dostání jsou zrcadla nejrůznějších tvarů, rámů i obrub, dají se různými způsoby kombinovat anebo se ze zrcadlových ploch mohou vyrobit celé zrcadlové stěny. Dveře Solodoor – za rozumnou cenu plno radosti. Naleznete zde výtah všech samostatných zrcadel nebo i zrcadlových stěn a toaletek jak do předsíně, ložnice, tak i do koupelny.


Instalovali jsme zrcadlovou stěnu do domácí posilovny. Typ zrcadla, šířka, údržba. Začlenění zrcadel je také . Rozměr ks zrcadla: 1xm. Zrcadlová stěna do domácí posilovny.


K dispozici ks zrcadel ( zrcadlová stěna o délce metrů). V tomto případě můžeme požadovat nevratnou zálohu až do výše z ceny výrobku. Prodám - zrcadlová stěna , lokalita Praha.


INTEDOOR KLASIK zrcadlová stěna s osvětlením K ZS 100.

Halogenové osvětlení V, 2× W, zásuvka, vypínač, IP 44. Barevné provedení skříňky je – bílá vysoký lesk.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.