Dilenska skrin

Dílenská skříň se zásuvkami. Skříně do dílny se hodí nejen pro uložení nářadí, ale i jiných pracovních nástrojů, materiálu a drobných součástek. Skříň do dílny SPD je robustně a profesionálně zpracovaná, má vhodnou konstrukci a odolnou práškovou . Možnost náhrady plných dveří dveřmi se skleněnou nebo drátěnou výplní. Robustní ocelová konstrukce s.

Kovová závěsná skříň slouží k přehlednému uschování nářadí v dílnách, výrobních provozech a na dalších odborných pracovištích. Zadní stěnu tvoří děrovaný ocelový plech, do kterého lze upevnit háčky k zavěšování nářadí. Uvnitř skříňky jsou umístěny výškově nastavitelné police. Skříňka je vybavena kvalitními zámky . Vrchní deska skříně je ohraničena zvýšeným lemem pro zabránění pádu předmětů. Pro větší bezpečí uložených věcí je možno skříně uzamknout cylindrickým zámkem.


Výrobce kovového nábytku, šatních skříněk, školních lavic, regálů či trezorů.

Plně svařovaný korpus skříně z ocel. Vyniká robustností a odolností. Je ideální do dílenských provozů, které kladou přísné nároky na nosnost a odolnost používaných prostředků. Plechová dílenská skříň. Doporučujeme pro použití ve výrobních provozech, autoservisech, dílnách, servisech atd.


Uzamykaní - 3bodový rozvorový zámek s . Vyrábíme vysoce kvalitní dílenský kovový nábytek. V našem sortimentu naleznete moderní dílenské pracovní stoly a úložné zásuvkové, policové nebo kombinované systémy. PROTECO skříň na nářadí zásuvek, 43.


Cena při nákupu více kusů (bez DPH) . Zákazníkovi jsme také dodali pracovní dílenské stoly a regály. Vysoká dvoudílná plechová šatní skříň SS 30-2. Vnitřní vybavení skříně obsahuje vše.


Libovolné uspořádání polic. Celková nosnost skříně 5kg. Díky rozteči mm lze .

Nosnost dna skříně kg. Specifikace umožňuje rychlé a přehledné uložení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.