Chladící kapalina g12 škoda

Ga je náhradou za G, Škoda Citigo, Škoda Felicia, Škoda. Volkswagen nyní razí politiku jedné chladicí kapaliny pro všechny. Gje tak předepsána pro zcela nové vozy, ale může nahradit i kteroukoliv předchozí kapalinu v systému starších aut.


Hledáte chladici gkapalina skoda ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.

Je zde pouze definováno kolik antikorozních inhibitorů musí chladící kapalina obsahovat a které látky v ní být nesmí. Je tedy na vůli každého výrobce, jaký poměr inhibitorů do směsi namíchá. Takže samotné testování těchto inhibitorů je sice možné, ale rozhodně nemůže být výsledek těchto testů základem . Chladící kapalina G- ŠKODA Octavia I. Pokud doplňujete chladicí kapalinu , dolévejte ji do studeného motoru, mohlo by dojít k. VW skupiny (AUDI, SKODA , SEAT, VW) a chladící kapaliny oranžové, nebo fialové s obchodním označením G12.


Re: chladicí nemrznoucí směs. Označení kapalin Ga Gje záležitost koncernu Škoda.

A Gtak si ji značí např. Jinak jsou to oba typy C podle normy VW. Dál to tady nebudu rozepisovat. Je to jedna a ta samá kapalina. VW TL 7typ C Místo toho, aby používali VW TL 7typ C, tak ve . Díky tomu, že do něj patří i Škoda Auto, zahrnuje více jak vozů provozovaných v České republice.


Z tohoto důvodu vychází označení typů chladicích kapalin hlavně z terminologie VW. Mam hladinu chladici kapaliny tesne nad znackou MIN, takze by to asi chtelo trochu doplnit. Moje otazka - co za kapalinu mam koupit? Nevím proč, neumím si to vysvětlit.


Takže kdybych byl poctivý dolévač, tak tam za dolití dostanu celou litrovou flašku čistý Ga to už koncentraci změní. Ty nejlepší chladící kapaliny do auta za velmi příznivé ceny! U Autorykl si vybere každý řidič. Chladicí kapalina Total Glacelf Auto Supra, 1L.


VW, AUDI, SEAT, SKODA G, MAN, LEYLAND . Kapalina určená do moderních motorů, včetně celohliníkových. Prý se ty chladící kapaliny.

Dle uživatelské příručky se tam má lít chladící kapalina označená jako G12.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.