Automat na pivo

Nový protikuřácký zákon, který nabude platnosti 31. Novela zákona totiž ruší existenci automatů na alkohol. V Uhřínovicích na Jihlavsku končí místní rarita – pivomat. Jun Kvůli novému zákonu známému hlavně jako „protikuřácký“ musela skončit atrakce, která proslavila Uhřínovice ve světě. Martin Povýšil, majitel minipivovaru v malé vsi na Jihlavsku, už nemůže provozovat automat na pivo.


Z rarity, o níž psal i britský The Guardian, tak teče jen limonáda.

Jul Zhruba před rokem zřídil Martin Povýšil v Uhřínovicích, malé obci na Jihlavsku, malý pivovárek. Ten je na budově obecního kulturního domu. Podnikatel tvrdí, že se mu sbíhají pozitivní ohlasy z celého světa. Dec Před osmi lety se o nich mluvilo jako o revoluční novince, která nemá ve světě obdoby.


Future Art vyvinula automaty na pivo s unikátním systémem na rozpoznání věku, aby se zamezilo prodeji alkoholického nápoje nezletilým. Exkluzivní práva měl na využívání přístrojů Plzeňský Prazdroj. Pivní studio Modrý abbé v Klatovech . Prodejní automaty na pivo.

Sami dobře víte jaký je problém když máte zajistit aby nebyl prodán alkoholický nápoj nezletilým osobám. Vždy když provede inspekce kontrolu, najde se prodavač nebo prodavačka, která alkohol bez problému prodá a vůbec je nezajímá věk zákazníka. Představit si že by třeba pivo prodávaly . Jun Povýšil si vaří pivo sám v malém pivovárku, své jedenáctky Ruprenz je schopný naráz uvařit až 2hektolitrů. Přemýšlel, jak se o svůj produkt podělit s ostatními, v obci totiž není hospoda, neuživila by se. A tak přišel nápad na pivní automat.


Myslím, že je to problém více vesnic a toto bylo řešení, jak pivo. Byla by to modrá karta a když máte o jeden život méně,tak si můžete líznout:pokud je kárová ♢ nebo křížová ♧ tak si přidáš jeden život. Také ho můžeš použít i když už jsou jen dva nebo když ztratíš poslední život tak můžeš skusit štěstí. Za tah se může použít jen . Nejvíce ho využívají žízniví cyklisté.


Třeba „BeerBox“ - první automat na pivo. Praha – Měsíce do startu nového občanského zákoníku počítají i někteří nezletilí podnikavci. Automat na točené pivo se stává světovou kuriozitou. Přitom právě mezi mladými se objevují nápady, které . Název fotografie: Pivo z automatu na cyklostezku, ano či ne ? Czech republic and Europe.


Mar V každém z automatů najdete zcela jistě nealkoholický Radegast Burell, ostatní značky závisí na místě, kde bude automat stát.

Jeden pivomat vyjde asi na sto čtyřicet tisíc. Zákon zrušil automat na pivo. Ze světové atrakce teče už jen limonáda. Potřebujete k tomu pouze plechovku či láhev piva, sklenici, relaxaci, zvonek a také hlavně manželku či jinou ženu ochotnou nosit Vám pivo. Podle druhu nápoje jsou zpravidla vybaveny chlazením nebo zařízením pro ohřev vody (nápojů).


Nápojový automat je druh prodejního automatu, který slouží k výrobě a prodeji a nebo pouze k prodeji nápojů. Jul Uhřínovice - Automaty se staly vyhledUhřínovice Řešení pro malé vesnice, které nemají hospodu ani dostatek financí, aby si ji pořídili, vymyslel Martin Povýšil z Uhřínovic. Letos na jaře sem totiž instaloval automat , kde si lidé mohou načepovat pivo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.