Nadobi berndes

Dnes ušetříte 7Kč díky slevě. Berndes Töpfe und Pfannen jetzt jederzeit, bequem und sicher online im BERNDES Onlineshop bestellen! Platnost kampaněje od 9. Její zakladatel se podílel na revoluci ve světě vaření.


Představil například pánve s antiadhezním povrchem a mnoho jiných inovativních řešení, která jsou dodnes oceňována amatérskými i profesionálními kuchaři. Není tedy překvapující, že tato značka si získala .

K tomu nejlepšímu nádobí pro každodenní vaření se řadí produkty značky Berndes. Ta již po více než let kombinuje německou kvalitu a unikátní materiály s elegantním provedením. Nyní lze vybrané výrobky této značky zakoupit exkluzivně v prodejnách Albert.


V rámci probíhající věrnostní kampaně . Značka berndes již více než let kombinuje ty nejlepší materiály s elegantním vzhledem a zpracováním. Díky kvalitě a výjimečnosti produktů berndes se vaření stává potěšením. Výdej bodů ke kampani již 31.


Berndes si však můžete na našich prodejnách vybrat až do 14. Možno skladovat v mrazničce.

Vhodné do trouby při teplotě až 280°C. Poklice ani úchopy nepálí při použití na plotýnce. Rozměry produktu - x 24. Od března Albertu pomáháme s propagací aktuální kampaně na litinové a keramické nádobí značky Berndes. Litinový kastrol se smaltovaným . Tradiční formu sběratelské soutěže jsme navíc oživili spoluprací s českými food blogerkami.


Podívejte se, jak celkem čtyřměsíční kampaň započala. Just be yourself - Instagram - . Soutěžte s námi a získejte poukázky na nákup kvalitního nádobí značky Berndes , které je dostupné v nové věrnostní kampani obchodního řetězce Albert. Nádobí vám usnadní přípravu oblíbených receptů a stane se nezbytným doplňkem vaší domácnosti, na který nedáte dopustit.


Získat můžete exkluzivní . Jaro přináší pestré barvy, stejně jako chuť zkoušet nové věci v kuchyni. Právě proto nyní Albert přichází se sběratelskou kampaní, ve které můžete získat unikátní nádobí značky Berndes. Každá kuchařka díky němu zvládne připravit i ty nejnáročnější recepty.


V nabídce budou exkluzivní litinové hrnce a . Mnoho zákazníků stále tápe v otázkách ohledně litinovém nádobí , jeho používání a údržby. Připravili jsme proto tento soubor. Při správné péči o litinové nádobí vydrží i déle než 1let. Vyrobeno přímo v USA, maximální kvalita zpracování Lodge, de facto neomezená životnost, snadná ú.

Jedna je značka Rohe, druhá Berndes. Veliký výběr jich měli v Drážďanech, tady v Praze jsem je neviděla. Vaří se v nich moc dobře, nic se nepřichytává, používám občas i kovové nástroje a nic se neděje. Oproti Greenpan může být nevýhodou, že mají plastovou rukojeť, ale já jakživo pánev do trouby dát . Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Vyměním - Nepoužité nádobí Berndes , lokalita Vyškov.


Nabízím k výměně jen za to, co sháním v albu! Výrobky Berndes v hodnotě. Supermarket Albert - Nová sběratelská kampaň s nádobím Berndes pokračuje!


Na oslavu a přivítání jara jsme pro zákazníky supermarketů Albert připravili další věrnostní program, tentokrát pro dospělé. Vítáme Vás u dnešního článku a dnes se budeme bavit opět o Albertu (minule jste se mohli dočíst o zajímavých receptech). Tentokrát se zaměříme na jeho litinové nádobí ! Rozhodli jme se ho ohodnotit, aby jste vy, měli zajímavé podklady při rozhodování o pořízení nových hrnců. Něco málo o Albertu Tento .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.