Auta s nízkou spotřebou bazar

Diesel, mala spotreba a dobry vykon. Lahko sa šoferuje vdaka vyssiemu sedeniu, z vonku Male auto ale vnutorny priestor je velky. Motor ma retazove rozvody.


Predám zachovalé, šikovné malé autíčko s nízkou spotrebou , Hyundai Atos Prime r. Dobry den, jeste nikdy jsem nekupoval auto.

Jsem take mlady, nemam moc penez. Co nejnizsi spotreba (l prumer ci mene). Jaký vůz s nízkou spotřebou ? Auto pro rodinu s nízkou spotřebou do 80. Pod kapotami těchto vozů se zpravidla nachází maloobjemové motory, u kterých výrobci kladou velký důraz na ekonomiku provozu. Zatímco spotřeba okolo šesti litrů byla ještě nedávno výsadou naftových motorů, dnes se některé benzínové motory dostaly . Při výběru nového auta se zákazníci rozhodují podle několika kritérií.


K jednomu z nejdůležitějších patří spotřeba paliva.

Pokud se chystáte koupit nový vůz právě teď, můžete se inspirovat v našem přehledu těch pěti nejúspornějšíc na trhu. Pořiďte si malý vůz do města i na nákupy v autobazaru Auto Diskont! Je to snad jediné auto na trhu, které dokáže spojit opravdu nízkou spotřebu paliva se zábavnými jízdními vlastnostmi. Více o tématu: auto cena nafty common-raillevná naftalevný benzínMininejspolehlivější auta o autechojetá auta levněOpel Corsas bazar auta Seat IbizaŠkoda FabiaSmart spotřeba. Automobilů se zázračně nízkou spotřebou najdete na českém trhu spoustu.


Jenže mnoho těch, které se chlubí odběrem nižším než čtyři litry na 1kilometrů , stojí hodně přes 3tisíc korun. My jsme pro vás vybrali ta nejúspornější auta , která ale současně mnoho nestojí. Občas ale překvapí i jiní. Spotřeba paliva na 1km a emise CO– to jsou základní kritéria ankety, která hodnotila úsporná a šetrná malá auta současnosti. Přední pozice obsadila automobilka Volkswagen s modely Polo.


Jaká je jejich spotřeba a proč byly označeny za nejúspornější vozy současnosti? Rekordní ceny pohonných hmot nutí privátní jezdce i manažery firem stále více přemýšlet, jak eliminovat zvyšování nákladů za palivo. LX a papá docela dost benzinu. Ráda bych si koupila auto s nižší spotřebou. Všechna auta v žebříčku pochopitelně pohání naftové motory.


Nejúspornějším benzinovým SUV s pohonem všech kol a benzinovým motorem do 6tisíc je také Suzuki SXS-Cross (na snímku) se spotřebou l na 1km.

Sháním druhé auto do rodiny. Na delší cesty a plný kufr máme velké rodinné, to druhé potřebuji jen na dojetí do práce. Zajímá mě hlavně spotřeba.


Přečtěte si rady a zkušenosti na téma automobil s nízkou spotřebou. Nejen pro autora dotazu . Důležitá je pro mne nízká spotřeba paliva, dále pak bezpečnost a spolehlivost, cena. PS: A určitě to nekupuj v bazaru , ale sháněj auto přímo od majitele přes nějakou inzerci.


V bazaru tě ošidí a bude to stát o půlku víc, než jakou to . Hledáte malé auto s nízkou spotřebou i emisemi? Jaké automobily jsou v současné době nejúspornější a proč? Stopětadvacítkový skútr by měl mít nižší spotřebu než auto s malým nafťákem. Nakolik je tento předpoklad správný, zjišťoval Svět motorů. NÁŠ TIP: Kupujete auto ? Podívejte se na nabídku našeho TopDrive bazaru.


Osobní automobily do tisíc, Osobní automobily do tisíc, osobní automobily do tisíc bazar , osobní automobily do tisíc inzerce Renault Scénic 1. Auta všech značek za super ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.