Keep cup praha

Ideály KeepCup jasně deklarují boj proti lenosti a pohodlnosti. Vzít si kávu takeaway do kelímku a ten poté vyhodit do koše. Je to sice jednoduché a rychlé, nicméně neekologické a naprosto zbytečné. Proč plýtvat, když si můžeme nalít kávu či čaj do . KeepCup je australská značka ekologických hrnků, které posbíraly spoustu ocenění.


Nabízíme širokou nabídku termohrnků značky KeepCup.

Díky široké nabídce si vybere každý ten svůj KeepCup. Prohlédněte si cenové nabídky na KeepCup Cardamon large od obchodů na Zboží. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů.


Zjistěte, které produkty v kategorii Termohrnky KeepCup jsou nejkvalitnější a kde je koupíte nejlevněji! Keep Cup je ekologický hrnek na kávu, který si zamilujete! KeepCup je první australský designový hrníček určený pro opakované naplnění kávou u Vás doma nebo ve Vaši oblíbené kavárně.


Nedopili jste kávu v oblíbené kavárně, protože musíte zpátky do kanceláře?

Vymyslete dalších deset důvodů, proč jste si odepřeli svůj šálek kávy, my vždycky odpovíme – pořiďte si KeepCup , znovupoužitelný kelímek, který splňuje barista standar a vezměte si kávu s sebou. KeepCup stylové ekologické termohrnky na kávu v mnoha rozpustilých barvách, o objemu 454ml, u každého z Vás potvrdí, že láska na první pohled opravdu existuje. Vše co jste chtěli vědět o značce Keep cup a seznam prodejen či poboček, které se nachází v Praze. KeepCup is the first barista standard reusable coffee cup. Make it your choice for sustainable coffee consumption.


Inzerát KeepCup v hlavním městě Praha , cena 2Kč, od Do kanceláře, do bytu a ostatní věci na Sbazar. Stylový a ekologický hrnek KeepCup Original Alchemy Antimony Small pro milovníky kávy s sebou. Oct Funkční hrnek KeepCup na kvalitní kávu nebo čaj je určen pro opakované použití.


Skvěle padne do ruky a je vyroben z recyklovatelného netoxického materiálu, polypropylen bez bisfenolu, takže je vhodný i pro děti. Můžete ho mýt v myčce na nádobí i ohřívat v mikrovlnce. Nápoj v hrnku vydrží horký až 30 . Eko pohár Keepcup je skvělý pomocník pro ty, kteří jsou v běhu a potřebují mít svůj horký nápoj s sebou. Vezměte si kávu nebo čaj do auta, zda s sebou, přičemž se nemusíte bát rozlití nápoje, či toho, že se popálíte. Uzavírání šálku je pevné, avšak ne 1 vodotěsné - je třeba uchovávat ji ve vertikální poloze.


Pro minimalizaci dopadů na životní prostředí se KeepCup do dnešních dnů vyrábí stále v Austrálii, přestože se hrnky prodávají již ve zemích světa. Parametry: Distribuce: CZ Expresní doručení Českou poštou (Balík do ruky) za Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.