Šatní skříň bílá

V JYSKu najdete široký sortiment šatních skříní v mnoha různých stylech, rozměrech a tvarech. Například si můžete vybrat jednoduchou bílou šatní skříň nebo model s dveřmi, zásuvkami a zrcadlem. Některé skříně mají běžné výkyvné dveře, zatímco jiné jsou vybaveny posuvnými dveřmi.


Pokud máte málo místa, šatní skříň. Můžete si dokonce navrhnout vlastní šatní skříň PAX v různých velikostech a provedeních, a vytvořit si tak svůj vlastní osobitý šatník.

Navrhněte si šatní skříň. BRIMNES šatní skříň se dveřmi , bílá. Doporučujeme zaměřit se při výběru nejen na vzhle ale také na prostornost, neboť právě ta je u skříní rozhodující. Hledáte bílá šatní skříň s posuvnými dveřmi? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.


Lesklé bílé šatní skříně. Snadno uskladníte vše od bot po čepice.

Moderní design, kvalitní materiály, precizní zpracování. Vše vám dovezeme až domů. Cassanova rohová (jasan coimbra).


Pro milovníky a milovnice velkého množství kousků a hadříků jsme šatní skříně do ložnice rozdělili podle šířky – ty velké a objemné proto snadno naleznete. Kč , Praha Šatní skříň doprava a montáž v ceně. Nabízím novou šatní skříň , kvalitní. Rádi byste si koupili prostornou skříň , která pojme všechno vaše oblečení? Nabídka kolekce Galaxy představuje největší či lépe řečeno nejširší nabídku šatních skříní.


Vyberte si v eshopu Jamall. Nábytek je dodáván v demontu. BALI se zrcadlem vás okouzlí spoustou úložného prostoru, který nabízí. Moderní volně stojící šatní skříň LINE ve sněhově bílém odstínu. Vnitřní vybaveni každé skříně je variabilní.


Velká šatní skříň Bono je elegantní i velmi praktická. Má dva malé šuplíky na pravé straně.

Barevné provedení je nadčasová bílá. Hodí se do ložnic i dětských pokojů díky svému velkému ukládacímu prostoru. Montáž je s pomocí přiloženého . Svěží moderní design vám zaručí rohová šatní skříň Colorado (SZFN2D), která prostorná a vysoce funkční. Atraktivní kombinovaná šatní skříň se zrcadlem zajímavého tvaru. Zasouvací dveře, barva bílá nebo dub sonoma.


Dovážena v rozloženém stavu. Korpus i dvířka jsou z kvalitního LTD a barevné provedení je bílý mat. Dodáváme v demontovaném stavu. Skříň obsahuje praktické zrcadlo.


Kvalitní šatní skříně z masivu ve stylu provance a skandinávského nábytku. Skříně do ložnice, dětské skříně, skříně do předsíně, policové skříně v barevném provedení přírodní borovice a elegantní bílá. Bílá šatní skříň 3D - masiv borovice.


Třídveřová šatní skříň je vyrobena z masivu borovice. Povrchová úprava - krycí bílý lak. Bílá skříň 3D masiv borovice). Prostor je dělený v poměru 2:1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.