Plastový kbelík

Výhodou plastových kbelíků je jejich nízká hmotnost a vysoká odolnost v porovnání například s plechovými . Výborně těsnící uzávěr s kontrolní pojistkou. Kulatý plastový kbelík na litrů je ideální pomocník při: vytírání, umývání oken a dalším úklidu domácnosti. Plastový kyblík vhodný pro styk s potravinami.


Vybavení pro kanceláře, sklady, dílny a budovy.

Doprava ZDARMA - Zboží skladem - Záruka let. Specializovaný e-shop pro zemědělce a chovatele. Vše pro farmu je tu pro Vás! Naše cena bez DPH: Kč.


Sleva, Cena bez DPH Cena s DPH . Další slevy ostatních potřeb pro domácnost na Kupi. Malý plastový kyblík s uchem. Barevná dostupnost dle skladových zásob.

Velmi odolná konstrukce z polypropylénu odolného vysokým teplotám. Ostatní výrobky ve stejné kategorii: Předchozí. Kbelík na barvu l, plast: doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Odpadkový koš Simplehuman Vestavný koš 10l, chromovaná ocel, plastový kbelík , Vestavný odpadkový koš, který se jednoduše zavěsí na vnitřní stranu kuchyňských dvířek.


Praktickým víkem koš uzavře a. Rozměry a hmotnost (netto). Robustní, ale velmi flexibilní kbelík se dvěma úchyty pro široké použití ve stáji, na závodech, na pastvině nebo v domácnosti. Jestli už vytíráte podlahu po bujaré oslavě nebo jdete cestou dát koňům k řece pít, můžete. Jen pečlivě upravený, krásný a sytě zelený trávník může být vaší chloubou. A právě mech v trávníku je prvním ukazatelem toho, že není něco v pořádku.


Minimální objednávka je 50- Kč bez DPH. PE kbelík s vylamovací pojistkou a víkem o objemu litrů pro použití v potravinářském průmyslu a na skladování chemikálií. Zčernalé banány, plastový kbelík , zteřelá žíněnka.


Na osmnáct premiér činohry, opery a baletu budou v Brně lákat jen ordinérní předměty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.