Kontušovka kapela

Hudebně komediantská show plná známých staročeských písniček a veselých průpovídek z dob c. Historická dělostřelba . Staročeská kapela KONTUŠOVKA. Kapelník Míla Vaváček z Tábora.

Vaše zpráva Zadejte Vaši zprávu. Kliknete na prvek, který chcete upravit, a veškeré změny se ihned zobrazí. Masaryka ,těšíme se na vás a budeme doufat že neumrzneme. UMAVÁCI - Na Pankráci - Duration: 3:10. Profil kapely Kontušovka (acoustic) z města Tábor, obsahující písničky k poslechu, mp koncerty, alba, videoklipy, texty a fotky.


Jsme pětičlenná hudební skupina z jihočeského města Tábor, hrající historickou hudbu od dvanáctého do patnáctého století. V našem systému upravujete web přímo na stránce.

Datum a čas konání út 19. Změna programu a místa vyhrazena. Kromě něj návštěvníky akce pobaví flaškinet neboli hra na pivní lahve v podání Ondřeje Hrácha nebo staropražská kapela Kontušovka.


Připraveno bude taktéž stylové občerstvení a zajímavé pivní soutěže. A protože se na podobné akce autem nejezdí, zajistili pořadatelé dopravu mezi Spáleným Poříčím a . Kontušovka ( pivovarské sklepy), na čepu budou podbrdská piva (i jiná), stylové občerstvení, pivní soutěže. Nejen proto jsem se letos na tuto tradiční. Přijďte obdivovat tradiční uměleckořemeslnou výrobu a nechat se okouzlit vánočními vůněmi, svitem svíček a kouzlem vánočních trhů s kulturním programem. HOTEL BRDY 1degustace piv z malých bavorských pivovarů 1promítání dokumentu Česká pivní válka (hotel Brdy) 1hudební . NADĚJE ZROZENÍ - viděli jste někdy na vlastní oči skutečného Anděla?


PÉRO ZA KLOBOUKEM a staročeská hudebně komediantská kapela KONTUŠOVKA NADĚJE . Je to ten nejvyšší ze všech, který sestoupí na zem. Ukázky poetických vánočních zvyků jako je věštění z olova, vosku, . Beseda s městkou knihovnou na téma bratři Čapkové. Bazárek oblečení a doplňků.


Mezigenerační setkání s dětmi z MŠ Mezi-nami.

Kavárna s reprodukovanou hudbou Y. První výročí zahájení sociální služby Domova pro seniory Bechyně, hraje kapela Kontušovka. Foto : kapela Kontušovka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.