Filc brno

BTP Brno ) je významným dodavatelem materiálů označovaných jako vlněná plst (plsť, filc ) nebo netkaná textilie. Kromě metráže nabízíme také další výrobky z plsti pro specializované použití (samolepící, impregnace, nehořlavá úprava atp.). Spektrum našich výrobků . Okrem metráže ponúkame taktiež ďalšie výrobky z plsti pre špecializované použitie (samolepiace, impregnácia, nehorľavá úprava atď.).


BTP Brno ) is an important supplier of materials known as wool felt or non-woven fabrics. Brněnská továrna plstí, s.

In addition to yard goods, we offer also other felt products for specialised use (self-adhesive, impregnation, fireproof finish, etc.). The spectrum of our products can be used widely in . Technická plsť ( filc ) je vyráběna v nejrůznějších jemnostech a tuhostech, pro výrobu jsou využívána a zpracovávána živočišná vlákna s plstící a valchovací schopností, občas jsou doplněny vlákny umělými. Různá jemnost a objemová váha plsti a různé chemicko-fyzikální vlastnosti umožňují velmi rozmanité použití. Souprava prašnýck kříd ks - půlky.


OBCHOD - HUSOVA BRNO. PLSTĚNÍ - MERINO, OVČÍ ROUNO, PLSŤ- FILC. Prodejny nabízející metrový textil se nachází buďto přímo v centru Brna nebo v jeho bezprostřední blízkosti.


Filc šedý melír šíře 1cm.

V nabídce jsou materiály z trvalé nabídky jakož i sezónní. Textilní metráž nabízíme technickou, bytovou a oděvní. Nabídka se průběžné doplňuje i módními vzory za zajímavé ceny.


Množství a mnohdy i rychlost . Podšívky, filc , zateplovací rouna, vlizelíny oboustrané, lepící i nelepící, žíně, plátno s teflonovou úpravou na potah žehlicích prken. Sháníte produkt či službu? Zadejte si u nás poptávku, popište, jaké zboží či služby hledáte.


Dodavatelé vám obratem zašlou své . Koupit jej můžete v našem kamenném obchodě nebo v . Kotouč leštící filc 50mm - bezkonkurenční cena. Kvalitní zboží ihned k odeslání. Prověřený prodejce s dlouholetou tradicí. Skladem Osobní odběr zdarma.


Hledáte kvalitní STAVEBNINY? Máme pro Vás něco navíc. Nakupte výhodně ještě dnes a získejte služby ZDARMA. StavMaChem, správná volba.


Pokud to musí být přímo z Brna, tak netuším, ale já jsem objednávala přes internet z Fleru (uživatel materidouska), a jsem nadmíru spokojená. Vážení obchodní partneri,.

Tešíme sa na Vašu návštevu. Barvy fotokarton stuha Papír tvrdý papír scrapbook raznice šablony stuhy apolotovary stužka atlas mašle Děrovačka velikonoce barvy na hedvábí temperové barvy Fixy akrylové barvy barva na hedvábí vánoční Karton filc puntíky .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.