Farmaceutický asistent volná pracovní místa

Aktuálně máme v nabídce volných pracovních míst. Najděte si lepší práci v aktuální nabídce pracovních míst jako lékárenský laborant. Upřesněte vyhledávání podle pracovního úvazku, minimálního platu, cizího jazyka či požadovaného vzdělání v nabídkách zaměstnavatelů, úřadů práce a personálních agentur.


Jednosměnný provoz, úvazek:. Farmaceutičtí asistenti. Volných pracovních míst : 1.

Hledám práci, nabízím práci v lékárně. Aktuální nabídka práce z oblasti farmacie pro lékárníky, laboranty, vědeckovýzkumné pracovníky, odborné asistenty, farmaceutické reprezentanty, asistenty klinických studií, vedoucí lékáren a regulatory managery. Klikněte pro nabídky práce na pozici farmaceutický laborant. Pošlete svůj životopis a najděte si nové zaměstnání ještě dnes!


Praxe v oboru: není vyžadována. Zaměstnavatel, MoraviaPharm s. Místo výkonu práce: Havlíčkova 20 Počátky. Požadované vzdělání, Vyšší odborné.

DIPLOMOVANÝ FARMACEUTICKÝ ASISTENT ! Upřesňující informace: pracovní poměr na dobu určit. Pracoviště: Pharmawell a. Minimální vzdělání: Středoškolské s maturitou. V databázi máme nabídek práce a zaměstnání. Kontakt: předem telefonicky.


Karlovy Vary, okres Karlovy Vary. Jsme společností, která dlouhodobě vykazuje pozitivní hospodářsky . Liberec tak nemocnici Turnov. Vzdělávání personálu vlastním týmem školitelů z řad magistrů a farmaceutických asistentů. Volná místa profese farmaceutický asistent , farmaceutický laborant pro Trutnov vše přehledně rozdělené podle nejnovějších pracovních nabídek. Pro naše lékárny hledáme kandidáty(ky) na pozici farmaceutický asistent.


Požadavky na pozici: Střední zdravotní škola – obor farmaceutický asistent. Výkon práce bez odborného dohledu. Spolehlivost, pracovitost. SZŠ, VOŠ obor farmaceutický asistent , nebo SŠ chemického zaměření, zodpovědnost, spolehlivost, plný. Typ: Volné místo , kategorie: Nelékařský zdravotnický pracovník.


Krátký popis pracovní náplně: Provádění odborných činností spojených s poskytováním nemocniční lékárenské péče, zejména pak.

Příspěvek na stravování. Volná pracovní místa ve společnosti IPC Group. Vyšší odborná škola zdravotnická a Střední zdravotnická škola, Praha Alšovo nábřeží Diplomovaný farmaceutický asistent tříleté pomaturitní studium zakončené absolutoriem informace o oboru vzdělání a průběhu vzdělávání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.