Dřevěné věšáky na zeď

Dřevěné nástěnné věšáky. Věšák na stěnu, co nadělá parádu. Pojměte ho jako možnost ozdobit vaši zeď něčím originálním.


Kovové háčky s dřevěnými kulatými špičky bezpečně drží doplňky, těžké kabáty nebo tašky. Přírodní materiál a skandinávský design dřevěných věšáků na zeď DROPIT jsou klasikou, která nezklame.

Navrhujeme a vyrábíme designové dřevěné věšáky na zeď , nábytkové úchytky, dřevěné dekorace na zeď a další doplňky do bytu. Poslouží jako věšáky na oblečení i jako věšáky na klíče. Usilujeme především o to spojit moderní design s funkčností a . Nabízíme věšáky do předsíně vyráběné z masivního dřeva , lamina nebo kovu. Můžete je zavěsit na stěnu nebo postavit do prostoru, kde fungují jako takzvaný němý sluha. NÁSTĚNNÉ DĚTSKÉ VĚŠÁKY DO DĚTSKÝCH POKOJŮ - DŘEVĚNÉ POHÁDKOVÉ VĚŠÁKY NA ZEĎ.


Mohou stát samy, viset na zdi nebo být součástí lavice.

Vyberte si za nbídky nástěnné pohádkové věšáky pro vaše děti: . Designově dřevený věšák s nerezovými vyklápěcími háčky od firmy Umbra. Nosnost: kg na háček. Kovové, dřevěné a plastové šatní věšáky a háčky v pestré škále povrchových úprav.


Háčky, ramínka, věšáky , stojany na šaty a němý sluha jsou skvělé pomůcky pro ukládání a organizaci oblečení ať už ve skříních či kdekoliv doma. Pověsíte na ně kabáty, bundy, čepice, kalhoty a jiné svršky, to ale rozhodně není jediná varianta. Dětské dřevěné věšáky na zeď. Tuhle mikina, tamhle tepláčky. Když děti přijdou domů, poslední, co chtějí hned řešit, je úklid.


Oblečení tak poházejí všude kolem a hurá si hrát. Jak vyřešit problém s všude se povalujícími věcmi v dětském pokoji? Stačí na zeď pověsit věšáčky, na něž děti oblečení . Tato nabídka od prodejce bazarobot byla archivována dne 15. Tento předmět byl vydražen v aukci a prodán za cenu 8Kč.


Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.