Trouba whirlpool

Trouba vestavná, elektrická, energetická třída A, mechanické ovládání, grafický displej, digitální hodiny, multifunkční, funkcí, objem 63l, dvojité sklo dvířek, drátěné rošty, dětská pojistka, osvětlení, nerez, 59. Vestavná trouba Whirlpool AKP 4IX v designu Actual. Tento nový design se vyznačuje pravidelnými liniemi a nerezovým hranatým madlem.


Vzhled trouby je navíc podtržen velkým dotykovým displejem, na kterém si můžete přehledně nastavovat funkce trouby. Teplotu a typ pečení si nastavujete na klasických otočných .

Hodnocení produktu: (Perfektní)recenzí. W , l , Ventilátor, Vysouvání plechu. Samostatná horkovzdušná trouba s kruhovým topným tělesem Design ACTUAL se vyznačuje pravidelnými liniemi a nerezovým hranatým madlem.


Horkovzdušná trouba Whirlpool AKP 7WH je zařazena do energetické třídy A. Elegantní bílé provedení v kombinaci se skleněnými dvířky disponuje elektro- mechanickým ovládáním s černobílým grafickým displejem. Vnitřní prostor trouby s integrovaným osvětlením má objem l, je vybaven katalytickou zadní stěnou. Mikrovlnná trouba multifunkční .

Pro pohodlné pečení je vybavena osvětlením a kromě grilování, horního a spodního ohřevu či rozmrazování v ní můžete použít hluboký i mělký plech ( dodávány s troubou). Maximální pracovní teplota je 2°C, ovládání je pak nezávislé . Hledáte parni trouba whirlpool ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Vybrat si můžete z několika programů na pečení či grilování. Kromě statického horního a dolního ohřevu můžete využít i rozmrazování, gril či turboventilátor s kruhovým topným tělesem. Nabízíme vám vestavné i volně stojící trouby značek Whirlpool a Bauknecht včetně profesionálního příslušenství WPro.


Skladem - ihned k odeslání. Pokroková indukční technologie, která představuje nejefektivnější způsob přípravy jídla, je u pečicí trouby použita poprvé. Indukční pečení je moderní proces, který kombinuje gril a spodní ohřev teplem . Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a naopak.


Pouze osobní odběr zboží. Má dětskou bezpečnostní. Trouba Whirlpool JT 3už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Výhodou je nahřátí grilu za pouhou minutu a také jeho samočistící funkce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.