Prezentační stěny

Prezentační stěny nazývané jako Pop Up stěny, nebo Hop Up stěny. Baleno v transportní tašce. Lze použít jako jednostrannou nebo oboustrannou variantu.


Tato konstrukce má výhodu oproti konkurenci ve svém . Reklamní POP UP stěny nabízíme za ceny, kterým nebudete věřit!

Vyrábíme a prodáváme kvalitní prezentační systémy, prezentační stěny , textilní světelné a nesvětelné systémy z profilů Textil Frame, banerové rámy pro venkovní. Chcete, aby byla vaše prezentace účinná, ale zároveň za co nejnižší cenu? Pak je pro vás vhodná naše reklamní stěna (Pop up) sady Basic, kterou si můžete vybrat v rovném nebo zakřiveném provedení, různých velikostech, a to vše buď s tiskem nebo bez.


Celou stěnu zvládnete bez problémů. Mají perfektní vzhled a velmi nízkou váhu. Jsme výrobcem sortimentu prezentačních systémů, banner stojany, roll up systémy, zákaznické poutače, výstavní stěny , prezentační stolky, klaprámy, reklamní stojany a stojany na prospekty, stojany na prospekty a mincovníky.


Nabízíme spolupráci a podporu prodeje reklamním agenturám.

Vašim ideálním řešením je prezentační stěna pop up, kterou jsme pro vás schopni vyrobit jak v zakřivené, tak i rovné variantě. Základem pop up stěn je nůžková . Vaše zpráva byla úspěšně odeslána. Pop Up Magnetic je dnešním standardem pro velké prezentační stěny. Několik jednoduchých dílů v kombinaci lehkou s stabilní konstrukcí umožňuje prezentaci s vlastním jednolitým pozadím.


Spojením více systémů je možné dosáhnout opravdu dlouhé a ničím nepřerušované prezentační stěny. PROČ JSOU REKLAMNÍ STĚNY TAK ÚŽASNÉ PRO ZAJIŠTĚNÍ AKCÍ? Sekce Pop Up - prezentační stěna - zde se nachází veškeré informace ohledně Pop Up - prezentačních stěn, jejich vhodné použití, použité materiály, velikost,. Oboustranná expozice plakátů. Modifikátor variant cen.


Systémy jsou vhodné pro výstavní akce. Reklamní stěny jsou prezenční systémy s velkou reklamní plochou. Obrovskou výhodou reklamních stěn je jejich variabilita co do rozměrů, tak tvarů.


Rovná prezentační stěna určena především pro textilní banner upevněný na suchý zip. Máte vybrané filtry: prezentační stěny. Portfolio prezentační systémy ( stěny , Roll-upy, paravany).

Reklamní prezentační stěny jsou skvělým pomocníkem pro firemní prezentace. Velká grafická plocha umožňuje snadnou prezentaci produktů klientům. Mezi nejoblíbenější patří tzv.


OCTAlumina 1- Světelná stěna s podstavci. Objednejte na našem eshopu. Našim zákazníkům dodáváme reklamní, výstavní a prezentační stěny , které vyřeší Vaší mobilní prezentaci. Moderní prezentační pop up stěna.


Díky své neobvyklé konstrukci je výstavní stěna velmi dobře skladná a snadno se přenáší. Hliníková konstrukce je potažena speciální látkou,která se při transportu nepomačká. Unikátní rychloupínací mechanizmus.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.