Objednávkový systém pro jídelny

Stravovací systém pro jídelny a restaurace SHOP NET je webový jídelní objednávkový systém pro restaurace a provozovny s výrobnou a rozvozem jídel. Přijmeme programátora pro vývoj SW Jídelna - pro PC v jazyce Java Po zaučení možnost práce i mimo kancelář. Rozsah práce dohodou - vhodné i pro studenty VŠ a SŠ.


Připravujeme nové funkce jak do programu Jídelna , tak nové funkce do objednávkového systému na portále . Dodáváme komplexní řešení stravovacích systémů pro jídelny.

Umíme zprovoznit jak objednávkový systém stravování, tak pokladní, stejně jako jejich kombinaci. Pokladní stravovací systémy pro jídelny. Online objednávkový systém školní jídelny. Vedoucím jídelen používajícím verzi našeho programu 16.


Strávníkům se zobrazí až po přihlášení (tedy ve chvíli kdy systém ví, pro jakou kategorii údaj zobrazovat). Pokud má Vaše jídelna starší . Stravovací kreditní systém pro jídelny a závodní restaurace, objednávkový i bezobjednávkový systém , výpočet dotací, srážky z mez webové rozhraní vč.

Podpora pro školní jídelny. Systém je postaven jako webová aplikace. Běží na serveru zákazníka nebo na hostovanému serveru. Výdejní pult - informuje o . Stravovací systém Astris je určen k řízení objednávání a výdeje stravy v závodních jídelnách , školách, restauracích a dalších stravovacích zařízeních. Stávající žáci jsou zaevidováni v systému automaticky.


K zajištění oběda je určen objednávkový systém instalovaný přímo v jídelně. Objednávkový systém ve školní jídelně. Na úplném začátku chceme uvést, že zmiňovaný objednávkový formulář je součástí systému firmy Trisoft HK, který slouží pro evidenci strávníků a objednaných obědů ve školní jídelně , a naše škola ani školní jídelna za jeho kvalitu nenesou žádnou odpovědnost!


Nezbytnou podmínkou pro dále . Přejděte na stránku pro obnovu hesla. O aplikaci e- jídelníček. Alergeny uvedené na jídelníčcích ŠJ jsou pouze informativní. Prosíme kontrolujte stav svých objednávek na terminálu v jídelně , či u výdeje jídla.


Více informací o novém stravovacím systému Vám zodpoví kolektiv školní jídelny na tel. OBJEDNAVKOVY SYSTEM 200X1Přidány nové funkce pro Modul Jídelna - objednávkový systém pro provozy společného stravování a jídelny : 1.

Možnosti nastavení parametru pro . OBJEDNÁVKOVÝ SYSTÉM školní jídelny -VAŠE FINANCE POD KONTROLOU Vážení rodiče, nabízíme Vám nový systém objednávání a odhlašování stravy mailem, případně přes SMS zprávu. Zároveň možnost zjištění stavu konta na účtu úplata za školní stravování a vzdělávání. Tato možnost poběží ve zkušebním režimu, . FO-system - program pro rozvoz obědů.


Stravu je možné objednat přes objednávkový systém naší školy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.