Jak vyndat buben z pračky

Jednoduchý a podrobný návod a postup jak připravit pračku AEG na výměnu ložiska. Další informace naleznete. Téměř v každé pračce se nachází takové palstové lopatky ,které lze vyjmout,ale jen ta bude ta pravá ,která zakrývá větší otvory v bubnu.


Stačí pouze poposunout jedním směrem a odjistit plastovou pojistku a jsi tam a pak už jenom hledat a opatrně vyndat. Pohodlněší je to u praček s horním plněním ,ale myslím ,že to .

Manžel Přidržel buben k sobě a tlakem od sebe uvolnil plastový výstupek a bylo krásně vidět pod buben kostici vyndal drátkem hodně štěstí všem . Jak vyndat předmět z pod bubnu pračky. Mě to nejde ani tam ani zpět. Poradí mi někdo, na kterou stranu mám tlačit, abych se nedřel zbytečně? Jakmile plastovou vanu rozřízneme máme následně přístup k ložisku, které leze vyměnit. Opravu ložisek opravdu nelze provést jiným způsobem.


Jako první přestavujeme podrobný návod přípravy pračky AEG a Whirlpool.

Video návod s detailním komentářem popisuje demontáž pracího bubnu. Na výměnu ložisek poskytujeme záruku let. Nemusíte platit vysoké výdaje za koupi nové pračky.


Jedná se o jednu z nejnákladnějších oprav, ale s námi ušetříte maximum. Otestovali jsme na vytížených pračkách ve firmách . Zkuste -je tam fůra návodů a kupodivu i na plastový buben (je potřeba jej znovu slepit a utěsnit silikonem). Podobnou opravu jsem letos dělal. Pračku odstrojit, vyndat buben a rozebrat ho na dvě poloviny.


PLechový jde snadno, je sešroubovaný. Když kostici nalezneme tak ji musíme . Na dně pračky pod bubnem je výpusť, díra v pračce pro odtok vody. Jestli je už kostice ve výpusti, je nejspíš nutno volat opravaře.


Jestli ale jenom leží někde na dně pod bubnem, vezmeme třeba tenkou pletací jehlici nebo drát a přes dirky v bubnu pračky touto jehlicí posuneme kostici tak, aby jeden konec . Pračka buben ze předu potřebujeme vyndat. Pod buben se nejspíš dostal drát , lze se dostat pod buben nebo ho vyndat ?

V bubnu nebyla, takže bude nejspíš někde schovaná Než budu muset volat opraváře, prosím o cenné rady jak ji vytáhnout. Dobrý den, v tomto případě Vám doporučujeme zavolat si . Vyndal jsem horní betonový blok, abych měl manipulaci o trochu lehčí. Pak odstrojit elektroniku a celou přední část dvířek, abych se dostal k přednímu betonovému bloku. Přední guma je fixovaná drátem s pružinou a vnitřní část potom dlouhou pružinou . Tak mě řekněte jak to mám vyřešit?


Ale ouha pak se milá pračka asi před měsícem vysr. Trochu si při vysvětlování ulehčíme práci a informace budeme uvádět shodně pro předem i vrchem plněné pračky i když jsou u nich určité konstrukční rozdíly. Hluk od cizího telesa v prací vaně.


Cizích těles, které se při praní mohou dostat do prostoru mezi nerezový buben a mycí vanu je překvapivě velké . Provedete to tak, že otevřete dvířka pračky a opatrně zatáhnete a zatlačíte do bubnu pračky. Pokud je v pračce provedena přepravní aretace pomocí aretačních šroubů, zatažením za buben uvolníte distanční trubice, které vypadnou pod pračku. Jestliže všechny distanční trubice nevypadly, je možné, že zapadly do skeletu . Poslední den však vyskočila chyba EFa čerpadlo vyčerpalo vodu z bubnu a světe div se, i po vypnutí programovacího kolečka čerpadlo stále jelo. Teprve vytažením ze zásuvky utichlo.


Takže jsem odsunul pračku ze stanoviště a hned bylo jasné, o co jde. Malé loužičky vody zbarvené cihlově červeně mi . Ať už perete jednou týdně, nebo skoro denně, každá pračka potřebuje čas od času pořádně vyčistit, pokud se v ní má prádlo skutečně vyprat a ne spíš umazat. Kde je a jak se dá vyndat , najdete ve svém návodu k pračce.


Výjimkou jsou samozřejmě pračky s vrchním plněním, kde si stačí buben jednoduše otáčet a otřít.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.