Nenáročný recept na chutnou domácí pizzu s přísadami podle chuti. Recept na velmi rychlou dobrotu z listového těsta. Listové těsto vyválíme, potřeme kečupem, poklademe salámem, přidáme ostatní suroviny, postrouháme eidamem, posypeme oreganem a dáme péct. Nejdříve smícháme kečup nebo rajský protlak s rozmačkaným česnekem a oreganem.
Pokud se vám základ zdá příliš kyselý, tak můžete přisladit.
NA ZÁKLADNÍ OMÁČKU: cibule: lžíce rajčatového protlaku: rajčat . Jeden díl listového těsta vyválíme na plát velikosti plechu. Vyválené těsto opatrně položíme na plech. Pak uděláme pastu smícháním stroužků.
Salámovou pizzu okořeníme kořením na pizzu , oregánem a trochou chilli koření. Nakonec posypeme nastrouhaným sýrem. RADA: Jak na domácí pizzu ?
Pizza z listového těsta se podává ihned. Pravá italská pizza se dělá ze speciálního těsta , spousta Čechů ale už přišla na to, že na jakýsi český „pizzový. Menší kolečka pizzy z listového těsta potřená ochuceným kečupem, upečená v troubě obložená kolečky rajčat a případně i šunky nebo salámu, bylinkami, posypaná nastrouhaným sýrem. Chlebíčky, jednohubky, cukroví, k tomu vaječný koňak nebo domácí likér, kdo by odolal? Už jste někdy připravili pizzu za minut?
Pokud ne, tak určitě vyzkoušejte falešnou pizzu z listového těsta , na kterou si můžete poskládat cokoliv, co najdete doma v lednici. Já jsem použila klasiku - jemný salám, eidam a jako základ kečup. No nic jiného jsem doma v lednici nenašla a do obchodu se mi . Vepřové karbanátky z mletého masa s parmazánem a americkými bramborami.
Tyčinky z listového těsta s mozzarellou. Podívejte se na další recepty. Není nad pravou italskou pizzu. I když se musím přiznat, že americká pizza ze silnějšího těsta s barbecue kuřetem taky nemá chybu :-) Doma si ale často dělám lehkou mini pizzu z listového těsta.
Je to rychlé a velmi snadné, tedy pokud listové těsto koupíte. Jestli vytváříte vlastní, je to trochu složitější, ale .
Domácí pizza z listového těsta.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.