Mačeta kukri

Mačety a kukri jsou výborným pomocníkem pro práci v lese a na zahradě. Sekání , štípání a prosekávání bude hračkou. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Tato mačeta prošla zátěžovými testy v terénu s vynikajícími výsledky ať už se jedná o sekání nebo další použití.


Mačeta Kukri Machete v provedení nožů Kukri.

Mačeta Cold Steel Kukri z uhlikové oceli a polymerovou rukojeti. Tyto mačety vyrábí firma Cold Steel. Legendární zbraň Kukri bojovníků z Nepálu. Mačeta Gerber Gator Kukri má pověstnou rukojeť Gator a je dodávána s pouzdrem z nylonu. Higlife Store - potřeby pro muže.


Známý model Kukri od Cold Steelu. Stručně řečeno, jednoduchá a kvalitní mačeta pro univerzální používání. Detailní popis mačeta KUKRI.

Mačeta KUKRI Oblíbená ocelová mačeta KUKRI s nylonovým pouzdrem. Pouzdro lze zavěsit na opasek. Hmotnost : 5g ABS rukojeť. Nylonové pouzdro s dvěma pásky pro připevnění k noze.


Ocelová mačeta k prosekávání zarostlého porostu, houští, křovin atd. Mačeta kukri , Cena: 7Kč, Lokalita: Praha 4. Velmi pěkně a kvalitně provedená mačeta Kukri. Mačeta má pevnou dobře padnoucí dřevěnou rukojeť.


Součástí dodávky nylonové pouzdro s poutkem. Délka rukojeti: 1cm. Masivní krátká zahnutá mačeta ve stylu KUKRI. Mačeta je jednoduchý, ale účinný sečný nástroj s typickou zahnutou hlavou a odolným ostřím. Rukojeť se vyrábí z odolného polymeru nebo kvalitního dřeva.


Mačeta slouží k prosekávání křovin nebo znatelně zarostlého terénu. Mezi populární provedení patří kukri , které má koncipovanou váhu do hlavy mačety, což .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.