Kvety z marcipánu video

V tomto videu nájdete rôzne nápady na zdobenie z kvetov z marcipánu. Lízátko by mělo být na plastové tyčce, slouží jako základ pro růži,snáze se zapíchne do dortu, chuť nerozhoduje. Pozrite si, ako jednoducho sa dajú vyrobiť ružičky z marcipánu bez pomoci formičiek a iných pomôcok. Postup na výrobu kvietkov z poťahovky. Ozdobte svoju tortu ako profesionál:) Torty a recepty sledujte aj.


Dúfam, že postup je zrozumiteľne napísaný.

V prípade,že by bol záujem, skúsila by som niekedy natočiť aj. Používateľky webov Nanicmama. KNgdQBTmiUfeature=related . Podívejte se, jak jednoduše se dají vyrobit růže z marcipánu (hmoty).


Stačí jen šikovné prsty a dobrá hmota. Napsal uživatel Kamila dne 4. Vyrobte si kvietky na tortu vlastnými rukami. Torty pre začiatočníkov: Jednoduché kvietky z poťahovej hmoty - 1.

Přidal: Kaleidoskop Počet vidění. Návod k modelování růží z marcipánu nebo modelovací cukrářské hmoty. Toto je růže složená z 15-ti okvětních lístků. MARCIPÁNOVÁ RŮŽE SE STŘEDEM.


Video -návod k modelování marcipánové růže. Dortová růžička ze 17-ti okvětních lístků a se středem uvnitř. See more ideas about Fondant flowers, Sugar flowers and Gum paste flowers. Kvety z marcipanu vidéo poker.


Anděl z papíru - jak vyrobit. Kokosový ježci - recept na. Pařížské rohlíčky - recept na. Opilý Isidor - recept na ořechovo. Marcipánové torty - fotopostupy, recepty - Rece.


Free video cake decorating class on how to make a gum paste peony. Video produced by Teri Lyddiard at CakePlayGround. My hour Cake with flower tutorial. How to make a ruffle flower.

Tymczasem mam wrażenie, że z grą w pokera od dziewczyn z Video Strip Poker HD lepiej poradziłby sobie pierwszy lepszy. Dort jako květináč - jak vyrobit dort ve tvaru květináče.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.