Rambo nůž prodej

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Zde nabízíme produkty Anglické značky ANGLO ARMS. Mačety, nože a meče této značky se vyznačují skvělým zpracováním, výbornou kvalitou a skvělou cenou. Jsme výhradní dovozci značky ANGLO ARMS.


Máte zájem o nákup NŮŽ Z FILMU RAMBO I RB1? Zjistěte si na našem webu o produktu NŮŽ Z FILMU RAMBO I RBvíce informací a nakupte za příznivou cenu.

Highlife Store – potřeby pro muže. Koupit Detail produktu . Velký výběr nožů z celého světa. Nože nůž s pevnou čepelí. Rukojeť je s vodotěsným pouzdrem, včetně kompasu.


Nylonová zelená šňůra zajišťuje stabilitu a bezpečné uchopení. Záštita slouží zároveň jako. Mistr je sice po smrti,ale lze se dopátrat po originálech kolem 500- 600$.

C nebo Da dokonale funkční. Od UC opravdu jen do vitríny. Lokace: Göteborg, Švédsko. V této kategorii naleznete originální filmové repliky vytvořené . Lovecký nůž patří k nepostradatelné výbavě pro pobyt v přírodě.


V sekci loveckých nožů nabízíme řadu velkých pevných nožů se skrytou výbavou pro přežití. Tyto dva nože od Jacka W. Craina i další, ze známých filmů Komando a Přepadení ve vzduchu (s K. Russellem a S. Segalem) sice nejsou tak v podvědomí fandů chladných zbraní, jako tři super nože Johna Ramba (od J. Lila) ve stejnojmenných filmech, kterých je mezi sběrateli nožů značný počet, jsou . Stainless Steel Kód:MTERB2skladem. Délka nože 35cm a hmotnost 420g. Pevný celokovový masivní nůž pro přežití s velice bohatou . Prodám tento stánek v úpravě historik. Zakázkově šité plachty v historickém stylu.


Konstrukce nůžková rychlerozkládací z kvalitních profilů (žádný šrot z baumaxu). Rambo Nůž z filmu Rambo II RB2. Stan je dělaný na zákázku od české firmy. Pracovní doba: Po - Pá 9:- 17:(oběd 12h - 13h) .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.