Lisovací kleště na dutinky

Hledáte lisovací kleště na dutinky ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Lisovací kleště na koncové dutinky Knipex 97 . Vyberte si, ostatní zařídíme my. Snadná manipulace, vysoká kvalita lisování díky nucenému blo.

Ruční lisovací kleště pro lisování izolovaných lisovacích spojek koncovek v rozsahu 25-mm2. Společnost Weidmüller nabízí širokou řadu mechanických lisovacích kleští pro elektrikáře. Vestavěné ráčny s mechanismem uvolnění zajišťují. Objevte velký výber pracovního oblecení, pracovní obuvi a provozních prostredku v online obchode engelbert strauss. Objednávejte již nyní kvalitu za nejlepší ceny.


Nejprodávanější Skladem. Zadejte svou adresu pro . Samonastavující lemovací kleště s čelním zavedením.

Vyrobce: NÁŘADÍ CIMCO s. Kč po slevě s DPH - 6Kč s DPH 5Kč bez DPH. Sortiment kleští na lisování kabelových koncovek jako jsou dutinky , očka a konektory. Kleště lisovací na dutinky HS-04WF, 0. Vícejazyčný online slovník.


Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a naopak. Balení: bublinková folie . Detailní popis kleště na dutinky WE 300. Produkt je zařazen v následujících kategoriích. Krimpovací kleště na dutinky a konektory.


Model: NRKRDostupnost: Na skladě. Cena: 6900Kč orientační cena EUR : 253€ Bez daně: 5769Kč. Množství: Přidat ke srovnání.


Popis Recenze (0) Otázky (0) Podobné zboží (12) Ke stažení (0). Odizolovací a lisovací kleště. Možnost střihání a odizolování slaněných vodičů do mm 2.

Délka 1mm, hmotnost 1g. GPH LDF 5-kleště lisovací na dutinky 5-4mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.