Keramická hlína bez vypalování

Pokud poštovní zásilka obsahuje keramickou hlínu , bude účtován manipulační příplatek 4-Kč k paušálnímu poplatku za každé balení (9-10kg). Právě se nacházíte : na úvod. Samotvrdnoucí - bezvýpalové hmoty, akrylové a temperové barvy, nízkovýpalové hmoty.


Keramické hmoty bez výpalu Plus a Colorplus. Sio-PLUS je přírodní modelovací hmota, která na vzduchu ztvrdne i bez výpalu. Speciální přírodní keramická hlína má výbornou vlastnost, díky které sama na vzduchu ztvrdne a získá velkou pevnost a odolnost i bez výpalu v peci.

Keramiku je nutné před vypálením nechat důkladně vyschnout, po vypálení ji zdobíme engobami, barvítky a glazurami různých barev. Není potřeba žádného vypalování na vysoké teploty ani speciálních barev pro povrchovou úpravu. Při tvoření si vystačíme s vlastníma rukama, popřípadě s jednoduchými domácími potřebami a vytvoříte si originální dílko.


Se samotvrdnoucí hmotou jde vyrobit skoro vše co Vás napadne. SiOFlumo - samotvrdnúca liacia hmota - tvrdne na vzduchu aj bez výpalu. Používa sa výhradne na liatie do sádrových foriem, po dostatočnom zatvrdnutí získava výrobok podobné vlastnosti ako výrobok vypálený v peci. Táto liacia hmota je vhodná aj na výrobu bábik a rôznych miniatúr.


Do této kategorie je zařazena i keramická - sochařská hmota OR určená pouze pro tvorbu sochařských modelů a forem - není určena k vypalování.

OR modelovací, bez výpalu,baleno vákuově po kg. Bez keramické hmoty se neobejde žádný tvůrce keramiky. Ať už modelujete nebo točíte, kvalitní keramická hlína je základem keramické tvorby a má zásadní vliv na výslednou podobu dosaženého díla. Ne každá keramická hlína se hodí pro konkrétní typ keramické techniky.


Vhodná hmota se vybírá s ohledem na . Modelovací hmota s možností jakéhokoliv zpracování např. Po vyschnutí možno dekorovat za studena libovolným. Výrobky firmy PÉBEO jsou vhodné na keramiku , porcelánové a hliněné nádoby, sklo, kovy, dřevo, kůži. Jsou ředitelné petrolejovým ředidlem a ředidlem námi dodávaným.


Všechny barvy jsou volně mísitelné. Po nanesení barva zasychá cca hodiny a je nutné po tuto dobu zamezit přístupu . Hledáte hmota keramicka? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Pozor, otevřené balení je potřeba řádně uzavřít. V nabídce najdete hmoty od Kohinooru (keraplast), španělské hmoty Jovi a německé hmoty Das.


FiltrovatFiltrovat dle parametrů . Koupíte balík hlíny a máte vystaráno. Dobře uzavřený balík vydrží hodně dlouho a hlínu můžete na hraní používat opakovaně.

Hravé aktivity s hlínou se hodí i pro nejmenší děti a dobře je zabaví. Co budeme potřebovat: – keramická hlína. Sochařská samotvrdnoucí hlína SMH je díky svým vlastnostem jednou z nejpoužívanějších sochařských hlín u nás. Béžovou hlínu prodáváme ve výhodném balení o váze 10kg, její největší předností je praktické tvrdnutí bez nutnosti výpalu.


Vhodné použití Tradiční český e-shop s výtvarnými potřebami - vše pro umělce, . Pokud jste někdy zatoužili vyzkoušet si tvorbu keramiky , ale nemáte přístup ke keramické peci, kde byste si mohli hotový výrobek vypálit , je tato kniha určena právě pro vás. Přesvědčíte se, že klasickou keramickou hlínu lze snadno nahradit materiálem, který je nejen cenově dostupný, ale je také k dostání v každém .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.