Isover domo plus 160mm

Pokud hledáte řešení zateplení půdy za nižší náklady, tak toto je pro Vás ideální výrobek. Dodává se v MPS balení (MPS = rolí). Po dohodě s výrobcem je . Kč poptejte individuální slevu.


Vhodná jako výplňová izolace podkroví, podhledů.

Isover DOMO PLUS tloušťka 1mm Isover DOMO je zateplovací vata na bázi skelného vlákna. Výroba je založena na metodě rozvlákňování taveniny skla a dalších příměsí a přísad. Vytvořená minerální vlákna se v rámci výrobní linky zpracují do finálního tvaru pásu.


Izolační rolované pásy vyrobené ze skelné plsti Isover. Vlákna jsou po celém povrchu hydrofobizována. Izolaci je nutné v konstrukci chránit vhodným . Tloušťka 160( mm ) Balení (m2) Balení obsahuje 0.

Na produkty bez symbolu pírka se doprava zdarma NEVZTAHUJE. ISOVER DOMO PLUS 2mm. Knauf NatuRoll Plus - 160mm - balenie m². Dostupnosť: Skladom u dodávateľa. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Hodnotenie produktu: Zatiaľ bez hodnotenia.


Prosíme objednávajte len násobky tohoto . Isover Domo Plus využijete jako tepelnou i zvukovou izolaci nezatížených a nepochůzích stropních konstrukcí. Vďaka nízkej objemovej hmotnosti a dobrým tepelnoizolačným vlastnostiam je vhodný ako univerzálna výplňová izolácia všade tam, kde sa požaduje . Tloušťka: 1mmBalení: m2doprava zdarma po celé ČR. Hledáte kvalitní STAVEBNINY? Máme pro Vás něco navíc. Nakupte výhodně ještě dnes a získejte služby ZDARMA.


StavMaChem, správná volba.

Isover na zateplenie podkrovia, zateplenie stropu a izolácia podlahy nájdete na Bazar.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.