Vesela trojka pavla krsky

VESELÁ TROJKA Pavla Kršky. Najdete tady aktuální informace o naší kapele a jejích uměleckých aktivitách, které jsou zaměřeny na široké publikum, které má rádo lidové písničky. Budeme rádi, když nám budete projevovat svou přízeň, ať již účastí na našich vystoupeních nebo nákupem námi vydávaných nosičů. Ste super trojka len tak dalej hazdova stefka. Písničky čerpají ze života tak, jak život jde.


Veselá trojka Pavla Kršky - Směs polek.

Heligonka, akordeon a klávesy. Kulturní dům Zábřeh - velký sál. Tenhle večer si báječně užijeme! Kde: Kino Brandýs nad Labem. Na tomto serveru naleznete především texty písní českých a zahraničních interpretů, karaoke texty, videoklipy a překlady.


Provozní doba kanceláře KC Labuť: (září až červen). Zahraje v Horní Bříze a na Hadačce ve Výrově. Je to obrovský úspěch našeho kamaráda Pavla Kršky , který je autorem všech písní a textů a jsme velice rádi, že jsme mu mohli svým přičiněním přispět k tomuto velkému úspěchu.

Chceme také i Vám všem ze srdce poděkovat za Vaši obrovskou přízeň a podporu, bez které by . Pavel si to opravdu zaslouží ! Tradiční seniorský ples. Kultovní trojice muzikantů, kterou můžete pravidelně vidět a slyšet na Šlágr TV se zastaví v Písku, aby v místním kulturním domě zahrála k tanci a poslechu a svými veselými písničkami s milými a velice oblíbenými texty rozdala . Našem Kině ve Šternberku nejhranější kapela ze známého ŠLÁGR TV. Trio Pavla Kršky (heligonka), Jaromíra Kozelka ( akordeon). Koncert Paulieho Garanda a. Známé trio a pravidelný účastník soutěže Zlatý . Pořad československé lidové televize ŠLÁGR.


Zpívají a tvoří vlastní písně s důrazem na pěkný text, potěší . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Tato trojice hudebníků z Blanenska se stala obrovským hitem na televizních obrazovkách. První komplet písniček Veselé trojky v novém složení na CD a DVD. Restaurace U Letců , Hradec Králové.


Cena v den konání 3Kč. PRONÁJEM JEDNA Z HVĚZD TV ŠLÁGR OPĚT VE VELKÉM SÁLE MSD CENA VSTUPENKY DLE MÍSTA 30- Kč (PRVNÍ TŘI ŘADY), 25- Kč (OSTATNÍ) . Hlavní menu: Úřad městyse. Hvězda Šlágr TV opět přijíždí potěšit své příznivce a publikum!

Předprodej vstupenek je v Informačním centru Hulín. Městys Chroustovice Vás srdečně zve na Besedu po důchodce tentokrát s Veselou trojkou Pavla Kršky. Sál bude otevřen od 16:45. Akce je určena pouze seniorům městyse Chroustovice a chalupářům.


Velký sál Kongresové centrum Zlín. Srdečně Vás zveme na vystoupení Veselé trojky Pavla Kršky , které se koná na zámku Křtiny ve čtvrtek, 16. V předprodeji je cena vstupenky 1Kč, od 10.


Počet míst je omezen, proto si svoje vstupenky rezervujte co nejdříve. To byl hlavní důvoproč jsme začali v našem pokročilém věku koncertovat a jezdit za vámi po celé vlasti i do těch . Bratři Ebenové Nová Paka, Nová Paka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.