Otevíráme novou českou restauraci v blízkosti Prahy. Zájezdní hostinec s velmi stručným jídelním lístkem zaměřeným na tradiční českou kuchyni. Podnik provozuje Václav Frič z Pražského kulinářského institutu.
Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je! Václav Frič, společně se svým týmem, zde připravuje denně čerstvé menu složené z toho nejlepšího z české kuchyně. Jídla jsou připravována z těch nejčerstvějších surovin pocházejících převážně od lokálních producentů.
V tomto chladném počasí se u nás můžete zahřát u pořádnéhu kusu masa od pana Kloudy ! Dále pro Vás chystáme valentýnské menu, ale také si můžete přijít poslechnout The rosen trio. Nezklamalo nás to, naopak nás to. Bez rezervace do této vyhlášené restaurace v Čakovičkách (kousek od Prahy) o víkendu moc nedoporučuji jezdit.
Jediná restaurace, která se dostala mezi 1nejlepších restaurací v zemi, o které se dá s přivřením oka napsat, že je na Mělnicku. Jídlo, prostředí, cena - ve všem jsme byli spokojeni. Zdánlivý nonsens v Čakovičkách, pod nímž je podepsán Václav Frič, byl tím nejlepším, co mohl udělat.
V první řadě je velmi vhodné zařídit si rezervaci. Provozujeme restauraci s nabídkou denního menu pokrmů české kuchyně.
Nově teď hostům nabízí domácí chléb z pece, kterou zprovoznil před dvěma měsíci. V restauraci je ho všude plno, v kuchyni i mezi hosty, s nimiž si o jídle povídá. Jejím majitelem a šéfkuchařem v jedné osobě je totiž Václav Frič, specialista na českou kuchyni, který si tak splnil dlouholetý sen. Pražané a návštěvníci metropole na . Máme k dispozici sva kulečníkové stoly. Je u nás možnost pořádat společenské akce, rodinné oslavy či svatební hostiny.
Nabídka piv: Chotěboř 12°, Fričova 12. Eska je restaurace s pekárnou , která spojuje staré a nové. Zdánlivě obyčejné suroviny proměňujeme k nepoznání. V moderní podobě přesunujeme na talíř potraviny, které jsou běžně kolem nás – zeleninu od kořene až po listy, divoké bylinky i ohněm vypečený chleba.
Používáme kvašení, sušení, topení dřevem a pečení . Když před nějakými dvěma lety přivítal ve zbrusu nové restauraci v Čakovičkách první hosty, ku pomoci mu stály dvě významné skutečnosti. Pražská labužnická obec v té době podlehla trendu vyjíždět za dobrým jídlem z centra, kde podniky ne vždy odpovídaly požadavkům mlsných. Energie vynaložená na dopravu se totiž . Na Pekárně - Kojetická 3 Čakovičky. Třicet ústřic typu Belon otevřel v čase minut sekund.
Mistrovství vyhrál již po osmé a pojede reprezentovat Českou republiku na mistrovství světa v Irsku a na mistrovství . Excellent Czech cuisine, great value.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.