Vogel slovinsko

Opět jsme se probudili do zamračeného rána, ale tentokrát alespoň nepršelo. V plánu jsme měli jednoduchý výlet lanovkou na Vogel a odtud pěšky na vyhlídkový bod Točka. Jana Křtitele s malovanou fasádou. Cílem by měl být vrchol Vogel.


BOHINJSKÉ JEZERO – VOGEL – JULSKÉ ALPY Národní park Triglav se nachází kousek od hranice s Itálií a pokrývá většinu slovinské části Julských Alp.

Slovinsko - Julské Alpy: Bohinjské jezero a . Součástí TNP je čtyři kilometry dlouhé a kilometr široké Bohinjské jezero. Lyžování Vogel (Bohinj). Název anglicky: Ascent of Vogel. Základní trasa: kemp u jezera Bohinj - Planina Zadnij Vogel - vrchol Vogel.


Povolení, poplatky, omezení, zákazy: ne. CABLE CAR TICKET, ADULT, CHILDREN, YOUTH AND SENIORS.

RETURN, ,€, €, 1€. ONE WAY, 1€, €, €. ADRENALINE SEASON PASS, 22€. Vogel Ski Center, Bohinjské jezero: Zobrazte recenze, články a fotografi z Vogel Ski Center na webu TripAdvisor. Podrobný profil strediska Bohinj - Vogel (): Popis, nadmorská výška, zjazdovky a vleky, kontakty, skipasy, termíny začiatku a konca sezóny.


Podrobný profil střediska Bohinj - Vogel (): Popis, nadmořská výška, sjezdovky a vleky, kontakty, skipasy, termíny začátku a konce sezóny. Vogel , Hlavními rysy tohoto lyžařského areálu jsou pohádková scenérie a lyžování na přírodním sněhu. Lyžařský areál Vogel leží v Triglavském národním parku nad velkolepým jezerem Bohinj.


Vogel se rozkládá v Julských Alpách nad Bohinjským jezerem. V zimě je zde vysoký počet slunečných dní. Protože zimní středisko Vogel stojí nad malebným Bohinjským jezerem na úpatí . Fischer, Firo-tour, Neckermann a dalších ck do 1zemí světa - dovolená u moře, poznávací zájezdy, lyžařské zájezdy, exotika, tuzemsko. Denně nové Last Minute nabídky.


Dnes vyrážíme do části Julských Alp, kterým se říká Bohinjské hory s tím, že nahoru pojedeme lanovkou Vogel. Bohužel se začíná kazit počasí a tak váháme, jestli vůbec jet lanovkou ke Ski hotelu Vogel na .

Po dvou dnech konečně přestalo pršet, jen oblohou vichr prohání mračná. Bereme na záda batohy a vyrážíme na dnešní výšlap. Ve svižném tempu zdoláváme první dva km k lanovce, která nás vytáhne k hotelu Vogel. Rezervujte on-line, plaťte až v hotelu.


Dobré ceny a žádné rezervační poplatky. Přečtěte si hodnocení hotelů od skutečných hostů. Nalezněte nejaktuálnější informace o počasí a předpověď až na nejbližších dní včetně teploty,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.