Přístroj na pražení kávy

Nakupte či prodejte použité stroje na pražení kávy a další stroje určené k produkci kávy. Využijte našich výhodných služeb a usnadněte si vyřízení celého obchodního procesu. Naše společnost se zabývá také prodejem zařízení na pražení zelené kávy a zpracování pražené kávy. Nabízíme jak technologii novou, kterou dovážíme od renomovaných výrobců, tak technologii repasovanou (pražící stroje, mlýnky, kávovary, atd.).


Našimi klienty jsou zejména menší a střední společnosti.

Váš partner pro kvalitní kávu. Domácí pražírny iRoast, pražení kávy , kávovary, mlýnky na kávu, zelená káva, espresso, cappuccino. Pražička kávy i-ROAST 2. Jednodušší to být nemůže. Nasypte max 1g zelených zrn, vyberte požadovaný přednastavený pražicí profil a stiskněte tlačítko „roast“ („ pražit “).


Přístroj zrna automaticky upraží a potom ochladí. Upražení a ochlazení kávy za méně než minut.

Horkovzdušná pražírna iRoast 2. Tato nabídka od prodejce condec byla archivována dne 20. Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru! Celý proces pražení trvá až minut.


Vše závisí, do jakého stupně budeme pražit , a také jaká zrna použijeme. Jako první si nachystáme až kg zelené kávy na pražení. Toto závisí jaká zrna pražíme a jakou mají vlhkost. IKAWA je přístroj na pražení kávy.


V té době pracovala jako zásobovačka v Montážním družstvu Teplice. Do ruky se jí dostal prospekt na stroj určený pro pražení kávy a moc se jí zamlouval. Manžel tehdy pracoval v Pozemních stavbách. Pořízení nového pražícího stroje. S radostí oznamujeme, že jsme do pražírny pořídili nový pražící stroj TOPER.


Pro případné zájemce připravujeme od měsíce října Návštěvy v pražírně. Díky tomu budete moci být své kávě ještě. Obrázek fotografie, snímků a reklamní fotografie.

Prodáváme přednostně kávu z plantáží, kde je sběr zrn a výrobní proces oproštěn od dětské práce a farmáři dostávají řádně zaplaceno. Ochutnali jsme velké množství renomovaných značek káv, právě ty kávy , které dnes znají mnozí – Illy, Lavazza, Segafredo, Dallmayr. Dnes k tomu jistě můžeme přidat i kvalitní technologie. Našim zákazníkům nabízíme řadu špičkových pomocníků, které usnadní a zkvalitní celý proces pražení kávy. Všechny uvedené přístroje si můžete vyzkoušet v pražském showroomu NOVOROASTER.


Pokud si chcete dopřávat kvalitní kávu i doma, pořiďte si espresso přístroj. Jak už vyplývá z označení, jedná se o stroj s max. Konstrukčně si Ghibli odnáší to nejlepší od svých předchůdců, plamen není přímo v kontaktu s kávou. Když zhruba před třema lety padlo rozhodnutí začít pražit vlastní kávu , věděli jsme, že v tomto oboru nebude intenzivní biflování stačit.


Začali jsme tedy hledat stroj , na kterém budeme moct teoretické poznatky aplikovat. Jméno bezkonkurenčního vítěze znělo „Huky 500T“. Hukyho vyrábí na koleně ve své garáži pan Kuanho.


Jemné svěží aroma je u čerstvě pražené kávy překryto fenolovými látkami,které se tvoří při pražení a teprve po třech až pěti dnech se jemné kávové aroma vyrovnává. Kávová zrna se zpracovávají podobným způsobem, jakým se připravuje kávový nápoj běžně v restauracích, ale tento stroj je několika násobně větší. Průvodce a starosta v jedné osobě předvádí přístroj na pražení kávy.


Foto: Vlastimil Hanuš Velikost originálu: 6× 800.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.