Plastový poklop čtvercový

Jsou certifikovány na protiskluznost, těsnost proti průsaku vody a pros. Litinový čtvercový poklop s rámem. Pro použití na zakrytí šachet a vstupních otvorů mimo pojezdové plochy, nebo plochy s pojezdem osobních aut.


E - elegantní KO - kompozitní DECK - poklopy na šachty a revizní jímky vynikají velmi vyváženým poměrem mezi cenou a kvalitou. Navržená protiskluzová povrchová úprava a stabilní konstrukce zaručují dlouhodobou životnost bez nároků na údržbu .

Kanalizační poklop - plastový konus Ø 3PAD empty. Použití s poklopem PAD pro nezatížený terén. REVIZNÍ ŠACHTA WAVIN 3Neprůlezné. Betonový poklop čtvercový s rámem 3t pro rouru Ø 315.


Zatížení Avýška 2mm. Kompozitní poklop AJs 600x6- pochozí. Lze je snadno zabudovat do zámkové dlažby. Cena produktu bez dopravy.

Silniční litinový poklop CH- D40 čtvercový 700. Komplexní servis a prodej sortimentu plastové poklopy, litinové poklopy, ocelové poklopy, nerezové poklopy, kompozitní poklopy, plastová svodidla, stromové mříže, kanalizační poklopy, studniční poklopy, průmyslové poklopy, poklopy na zakázku. Skladem Osobní odběr zdarma. Na přání : - uzamykání víka. PLASTOVÉ ŠACHTY a lehké zatížení B125.


Poklopy pro plastové šachty. Multitop BEGU ctvercovy. PE poklop do šachtové roury. Plastové dno uliční vpusti. Teleskopický adaptér pro litinové poklopy a mříže s těsněním.


PVC poklop s teleskopickou rourou na t. HERMELOCK jsou vyrobeny z polyuretanu vyztuženého skleněnými vlákny. Nekorodují, tím je garantována dlouhá životnost bez potřeby údržby. Rám je možné osadit do všech typů ploch. DN 40 nosnost 5t, 450.


Prohlédněte si nabídku kanalizačních poklopů v provedení litina, nebo v kombinaci litiny a betonu. Nově nabízíme i kompozitní šachtové poklopy ze směsi minerálních plniv a recyklovaných plastů.

Tyto zkušenosti a poznatky z praxe nás vedli ke změně v provedení plastových ( šoupátkových, ventilových a hydrantových) poklopů. Hlavní přednosti poklopů STEELDECK. Polyetylenový poklop s rámem.


Revoluční řešení pro kontrolní a revizní šachty o průměrech 2- 3mm a 4mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.