Planeo elektro sokolov

Služby, která Vám rádi poskytneme. Naši specialisti Vám poradí s výběrem, financováním, opravami, pojištěním, zárukou. Hodnocení:recenze - hodnotit. Prodej domácích elektrospotřebičů, spotřební elektroniky a výpočetní techniky.


Možnost nákupu na splátky včetně nabídky odborného poradenství. Zakoupíte zde mobilní telefony, hračky, PC hry, kuchyňské .

Podívejte se na akční letáky Planeo elektro Sokolov a nakupujte za výhodné ceny. Zkontrolujte si i otevírací dobu Planeo elektro Sokolov nebo se podívejte na další obchody v Sokolov. Planeo Elektro Sokolov , Sokolov, Karlovarský Kraj, Czech Republic. Audio Visual Equipment Store.


Jmenuji se Jakub Cetl, budu rá když mi budete říkat Kubo :-). Jsem regionální manažer pro oblast Ústecký a Karlovarský kraj, spolu se svým týmem hledám novou posilu na prodejnu. Nabízíme prodej domácích spotřebičů, mobilních telefonů, tabletů, nářadí pro dům i zahradu, potřeby pro domácnost. Okamžitou výměnu produktu.


Navštivte naše prodejny nebo e-shop, těšíme se na Vás.

Své četné prodejny má u nás i na Slovensku. Na zboží z oblasti elektro se dá ušetřit, aniž by to muselo být na úkor kvality. Prohlédněte si akční nabídku zboží v Planeo elektro.


Aktuální leták přináší širokou nabídku elektrospotřebičů a elektroniky za akční ceny. Baví tě obchod a elektro? Nechybí ti nadšení a nechodíš si to do práce jen odsedět?


Maloobchodní prodejce spotřební elektroniky v Chodově u Karlových Var. DV PC, foto přístrojů a doplňků, mobilních telefonů a další. Naleznete zde bílé zboží jako pračky, ledničky, sušičky, sporáky a pod.


Kvalitní záruční i pozáruční servis. Táto webová stránka používa k poskytovaniu služieb, personalizácii reklám a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním súborov cookie . Kontaktní osoba, Radomír Růžička. PLANEO ELEKTRO , Sokolov.


Přístup pro prodejce, NE. Každých dní nová letáková nabídka, nákup na splátky, odborný personál, doprava zboží zdarma. Budeme potěšeni, pokud se rozhodnete pro naši firmu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.