Bs vinařské potřeby velké bílovice

BS vinařské potřeby - přední český dodavatel pro vinaře, vinohradníky a sommeliery. Provádíme analýzu hroznů, moštů a vín dle SZPI. Vše pro vaše víno, sklep a vinohrad - kompletní sortiment vinařských potřeb a služeb pro vinaře a vinohradníky, odborné konzultace, degustace a řešení.


Nabízíme kompletní sortiment vinařských potřeb a služeb pro vinaře a vinohradníky, odborné konzultace, degustace a řešení pro sklepní hospodářství, síť vinařských prodejen. Prodáváme láhve, zátky, záklopky, sudy a další.

Za dobu své existence se stala největším dodavatelem potřeb a laboratorních služeb pro vinaře. U příležitosti oslav připravila . Integrovanou produkci révy vinné a zeleného hnojení. Smokie - The Symphony Tour.


Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Velké Bílovice - Najisto. Dodavatelé v oblasti potřeb pro vinaře , vinohradníky a sommeliéry. Dlouhodbě budujeme dobré vztahy s řadou světových firem mezi něž patří .

Kvalitní světově patentované produkty nabízející . Návštěvníci se v době od 11. Připravený je i bohatý . Dodávky potřeb pro vinaře. BS Vinařské potřeby , s. Spolupracuje s řadou světových producentů technologií, zařízení a vybavení. Kraj: Jihomoravský kraj.


Zavolat Jít na seznam prodejců. Prodej vinařských potřeb, odborné konzultace, degustace a návrhy řešení pro sklepní hospodářství. Naše společnost je výhradním zástupcem sommeliérských potřeb Pulltex.


Detailní informace o firmě. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě. Bezplatné poradenství bude tentokrát zaměřeno na oblast výsadby a pěstování PIWI odrůd révy vinné. Součást odborných konzultací tvoří také ochutnávka vín těchto specifických odrůd včetně konkrétního . Pro širokou vinařskou veřejnost nabízíme distribuci vinařských potřeb na českém i slovenském trhu.


Zastupujeme nejvýznamnější zahraniční společnosti, zajišťujeme jejich plnohodnotný servis v oblasti vinařství , od zpracování hroznů, až po lahvování. Přijedeme, poradíme, vyřešíme a zajistíme Vám to nejlepší z darů naší .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.