Stolek na kolečkách ikea

Díky plochému balení výrobků snižujeme náklady na přepravu i množství emisí - cestou z továrny do obchodního domu a potom k vám domů. Praktické kuchyňské servírovací stolky, jídelní vozíky a ostrůvky se hodí do každé kuchyně či jídelny. Nábytek pro vaše nádobí. Odkládací stolek na kolečkách , Ikea - LACK za 29Kč.


Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru!

Tato nabídka Kup Teď byla vystavena s pevnou cenou 29Kč, ale nebyla prodána. Na horní desce přilepen obrázek . Kč , Žacléř ikea stolek - modrý. Prodám nádhernou rustikální komodu- noční stolek v super stavu!


Oddělená police na časopisy apod. Prodám - STOLEK CORRAS NA KOLEČKÁCH IKEA dekor bříza, lokalita Prostějov. Vybírejte a nakupujte odkládací stolek na jednom místě.

Materiál pružná látka, doplňky z chromu- chromový kříž s kolečky. TV stolek Ikea pojízdný na otočných kolečkách. Příslušenství jsou kusy podpěrných nožek dovnitr mezi . Prodám noční stolek na kolečkach IKEA bez poškození super stav.


Stav: jako nové, stála na tom TV a čas od času jsem vytřel prach. Důvod prodeje: zbavil jsem se TV, proto jaksi už ani není potřeba stolku. Kam odložit dobrou kávu či ranní tisk? Přeci na naše konferenční či odkládací stolky. Materiály: dřevotříska, papír, sololit, ABS plast, akrylová barva.


Pouze osobní předání v Praze. Pojezdy zásuvek fungují lehce, jako nové. Pohledově nese známky užívání: na hranách- škrábance -viz foto, NEZAPRÁŠENÉ, již NEPOUŽÍVANÉ. Takže doufám že tomu kdo by tuto . Ochranný potah na matraci.


Nabídka pro členy IKEA FAMILY na měsíc ÚNOR.

Křeslo, bříza dýha, Hillared antracit. IKEA - Praha inzerce, prodám Prodám černohnědý stolek IKEA na kolečkách, ve velmi dobrém stavu! Pořizovací cena byla 5kč. Možnost vyzvednutí v Praze 7. Stolky jsou používané a na povrchu mají několik vad způsobených používáním.


Stolek na kolečkách IKEA Prodám dva stolky na kolečkách z IKEA. Jinak jsou naprosto v pořádku a p. Stůl Desk má nastavitelnou hloubku desky, a tak si ji můžete posouvat dopředu nebo dozadu, jak potřebujete. Konzolový stolek se hodí do předsíně na odkládání klíčů, jako toaletní stolek , domácí bar nebo multifunkční stolek na odložení všeho potřebného. Leonhard Pfeifer je designér, jehož tatínek vlastnil antik se .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.