Přikrývky a polštáře sety

Set přikrývky a polštáře ve výhodných balení. Ušetřete tím, že si koupíte rovnou celý set přikrývky a polštáře. Všechny naše produkty jsou české výroby. Používáme kvalitní materiály a prvotřídní prošití, díky kterému vám budou polštáře a přikrývky sloužit opravdu dlouho. Povlak je vyrobený z příjemného mikrovlákna či bavlny, náplň zase z dutého vlákna.


Ložní set COOLMAX ORIGIN obsahuje přikrývku a polštář.

Tyto výrobky jsou zhotoveny z povrchové tkaniny z hydrofobního čtyřkanálkového značkového dutého vlákna firmy DuPont,. Obsah tvoří vysoce kvalitní dutinkové pojené dut. Tento akční set se skládá z francouzské přikrývky a ze dvou polštářů Alaska zip. Francouzská přikrývka je vhodná pro celoroční užívání.


Sety přikrývek a polštářů ). Hodnocení produktu: (recenzí). Celoroční přikrývka a polštář ve výhodné sadě se slevou. Přikrývka i polštář jsou vhodné.

V ložní soupravě Bella Italia Vás čeká sladký odpočinek každou noc po celý rok. Moderní design, pestré barvy, různé velikosti - vše na MALL. CZ s dodáním do hodin. Soupravy přikrývek a polštářů pro alergiky české výroby s dlouholetou tradicí a vysokou kvalitou.


Polštář z dutého vlákna. Hledáte kvalitní přikrývky ? Značka Brotex Písek je ověřená kvalita, vyrábíme přikrývky a polštáře více jak let. Jsme česká výroba přikrývek mnoha rozměrů, které jsou vhodné pro . Sháníte peřiny nebo přikrývky pro celou rodinu? V naší nabídce si vybere opravdu každý. Můžete si vybrat polštáře a přikrývky pro letní i zimní sezónu nebo praktické celoroční přikrývky.


Pro alergiky je tu varianta přikrývek z dutého vlákna, které zajistí opravdu pohodlný spánek. Pokud sháníte základní vybavení do vaší ložnice, JYSK je správná volba! U nás nabízíme vše od matrací, přikrývek a polštářů po povlečení.


Zainvestujte do vaší ložnice. Pro klidný spánek nabízíme ve výhodném setu českou přikrývku a polštář z dutého vlákna. Využijte naši nabídku a nakupte set prošívané přikrývky a polštáře za zvýhodněnou cenu.

Máte již vybavenou ložnici a hledáte pohodlný polštář , měkkou peřinu nebo povlečení pro příjemný spánek? Vám přináší širokou nabídku polštářů , přikrývek a ložního prádla pro Vaše sladké spaní nebo lenošení. Vyberte si podkategorii . Kvalitní designové lužkoviny.


Prošívaná deka na postel, polštáře a přikrývky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.