Hutira ccw

Základem technologie jsou hydraulické pulzní čiřiče se segmentovým míchadlem. Návrh zařízení je závislý na kvalitativních ukazatelích surové vody a požadované. Kontejnerová úpravna vody je navržena pro dvoustupňovou úpravu povrchových a podzemních vod.


HUTIRA CCW – Technologie . Užití a uplatnění těchto úpraven vody je určeno pro: – úpravu povrchové vody čiřením v kyselé, neutrální, či alkalické oblasti hodnot reakce vody pH anorganickými flokulanty, případně s použitím organických . They use more than years of research, development and improvement.

Technology is based on hydraulic pulse clarifier with a segmented stirrer. WATER TREATMENT CONTAINER UNITS . Sludge blanket clarifiers represent such processing devices, which combine destabilization, coagulation, aggregation and separation of suspended substances in one process, along with the thickening and removal of sludge. The design of the device depends on the raw water quality indicators and the . Brno Jednou z úspěšných.


Koncem května se na pražském výstavišti v. Sídlo společnosti, vedení společnosti, technické . Nový typ úpravny je mnohem menší a také mobilnější.

Křišťálově čistá voda nyní v . CLARIFIER“ researched and developed by Ing. The target customers are armed forces, police, fire brigades and other rescue corps, . Jednou z nových součástí jejího výrobního programu jsou úpravny užitkové vody na pitnou. Jde o kontejnerovou úpravnu vody, která funguje na principu dvoustupňové úpravy založené na hydraulických pulzních čiřičích se segmentovaným míchadlem. BRNO - Kontaminace dodávek pitné vody patří obecně k největším bezpečnostním rizikům s potenciálně fatálním dopadem na veškeré obyvatelstvo v postižené oblasti. V polovině listopadu se . Jednoduché riešenie zásobovania vodou pre: Domácnosti.


Regióny s nedostatkom pitnej vody. Vojenské poľné nemocnice. The Drinking Water Exercises, 15.


How to change used water to crystal clear in a simple . The company is engaged in addition to gas technology also a water treatment. The Hutira CCW containerized water treatment plants are the way to solve that is suitable for the army and security forces. The water container treatment unit is . Due to insufficient cleanliness of the water, in some projects, used in technology for sediment treatment.


Therefore, the additional purification.

University of South Bohemia in České .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.