Snowboard s vázáním

Snowboard s vázáním SPARTAN Explorer 1cm. PE nosnost: do kg univerzální velikost obuvi. All- mountain snowboard Silent s oblíbeným vázáním Gravity G2.


Kč , Praha Dámská zimní bunda originál Burton Dryride L prodám kvalitní zimní dámskou bundu ideální na hory značky. Výprodej snowboardového vybavení. Tak je to tady a slevy snow vybavení začaly na plno.

Nyní si už můžete nakoupit skvělé značkové snowboardy , boty, rukavice, brýle i helmy s velkou slevou. RADICAL MASK s vázáním , 158cm, TOP stav. Přítelkyně přesedlala na lyže.


Dětský snowboard s vázáním SPARTAN Skull cmDětský snowboard (prkno) pro rekreační jízdu s atraktivním designem. Dámský all-mountain snowboard Gala s vázáním růžovo-modrý. Další novinkou jsou pánské snowboardy Raven Axis a Raven Grunge. S těmito snowboardy lze vytvářet pěkné snowboard komplety například s vázáním Raven Fastec s. Tato nabídka od prodejce raddan byla archivována dne 26.


Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru!

Prodám snowboard (Flow) s vázáním (Flow) a snowboardové boty Burton. Všechno jako nové (jeté pouze jednou(!)). Prodávám, protože přítelkyně má raději lyže.


Vyzkoušení Brno, Moravský Krumlov a okolí… Celý inzerát. Díky sladěnému designu bot s vázáním a snowboardy tak Raven snowboards vytváří ucelenou kolekci snowboardového vybavení, ve které můžete sestavit velice . Prodam snowboard Rossignol s vazanim 161. Je opravdu v moc dobrem stavu. Posunout inzerát Přidat do oblíbených . Pokud se začneme učit na snowboardu mezi 19.


Koupím starší snowboard s vázáním - nějak levně. Lidi vůbec se v tom nevyznám, ale kdysi mi to kámoš půjčil a já jsem na tom blbnul a bylo to fajn. Nemáte někdo nějaký na půdě?


Cena nového kompletu činí aktuálně cca.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.