Pet šperky

Vystavené věci jsou pouze ukázkou. Mohu vyrobit na zakázku podobné. Aktuální nabídku najdete v e-shopu a na Umcentru.


Irena Marie Hartingerová - malby, litografie, PET šperky , malované kameny, dárky pro ženy - osobní stránky malířky a výtvarnice. PET láhev není jen odpa ale hlavně úžasný materiál pro další výrobu a tvoření.

Kromě recyklace se tento materiál používá také k výrobě šperků nebo dekorací. PET lahví v kombinaci s nerezovou ocelí. Nelze říct nic jiného než to, že Irena Marie je zkrátka kouzelnice.


Hledáte tipy, jak si vyrobit nevšední šperky skoro zadarmo? Stačí vám jen petláhev (barevná je lepší, ale není podmínkou), kterou najdete doma nebo v odpadkovém koši na plasty:-) a komponenty pro šperky , které koupíte v jakékoliv korálkárně a které stojí pár . Netradiční a elegantní šperky z recyklovaného materiálu. Toužíte po netradičním elegantním šperku?

Záleží vám na přírodě a chcete znovu využívat materiály, které by jinak skončily v odpadkovém koši? V podrobných fotografických postupech doplněných o textové instrukce se přesně dozvíte, jak z nevzhledných PET flašek vykouzlit fascinující kousky pro oživení každého outfitu. A věřte, že až svým kamarádkám řeknete, že jsou z obyčejných plastových lahví, nebudou věřit vlastním očím. V knize naleznete šperky seřazené . Obzvláště působivé jsou šperky s květinovými motivy, které se často používají pro náušnice. Náhrdelníky z lahví mohou být nenápadně decentní pro každodenní nošení, nebo také barevně i objemově nepřehlédnutelné pro speciální . Online obchod so slovenským handmade dizajnom.


Nájdi si, čo sa ti páči. Predávaj svoje výrobky aj ty! Petky jsou úžasným materiálem, jsou lehce dostupné a vybírat můžeme z nejrůznějších barevných odstínů. Petka se dá zužitkovat úplně celá, zbyde jen minimum ústřižků.


Z petek můžeme vyrábět náušnice, náhrdelníky, přívěsky na klíče, kabelky, batohy, mobily, náramky, přidat je můžeme například i na . Recyklované materiály v poslední době nahrazují v nezávislé tvorbě tradiční kovy. Kromě originality jsou totiž pro autory cenově dostupnější. Návštěvníci Muzea Jana Ámose Komenského v Uherském Brodě budou moci pouhých pět dnů obdivovat originály šperků z doby Velké Moravy.

Desítky exponátů z devátého století pocházejí ze sbírek Slováckého muzea v Uherském Hradišti a ukazují typické honosné šperky byzantsko-orientálního . Pak určitě sáhněte po této knize. Nakupujte knihy online ve vašem oblíbeném knihkupectví Martinus.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.