Slavkov porcelan

Vyrábíme a pordáváme bílý porcelán i růžový porcelán. Navštivte prodejny porcelánu. Může mi prosím někdo sdělit alespoň přibližný rok výroby, příp. Jediné co jsem určil je porcelánka Horní Slavkov.


Díky Vám všem za odpovědi.

Obrázky: Obrázek vložený uživatelem. Naše první výrobna porcelánu,dochovaná dodnes. Založili ji důlmistr Jan Jiří Paulus ve spolupráci s Janem Reumannem a Janem Pöschlem. Vídeňské úřady prostě nechtěly,aby . Prodej skla, porcelánu a keramiky v Slavkově u Brna. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba ECTES - plechové krabičky, keramika a porcelán , Pavel Břečka - SKLO PORCELÁN KUCHYŇKA, Gastrozone.


Sklo, porcelán a keramika pro výrobu v Slavkově u Brna. Ve snaze o ekonomický vzestup začal stát podporovat rozvoj výroby a průmyslových podniků.

Inzerát Porcelán Horni Slavkov v okrese Chrudim, cena 6Kč, od rekvan na Sbazar. Starožitnosti – Pavel Haluška. Akékoľvek používanie obrazových a textových súčastí tejto stránky je . Tato nabídka od prodejce kesnermar byla archivována dne 04. V této aukci s počáteční cenou 6Kč nebylo přihazováno.


Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru! Mísa i konev ve velice zachovalém stavu, bez otluků ( viz. foto ). V případě zájmu prosím sms. Nejušlechtilejší keramická hmota - porcelán , byla prvně vyrobena v Číně a po dost dlouhé době se výroba porcelánu posléze dostala skrz Koreu do Japonska. Prodám sadu originálního karlovarského porcelánu Horní Slavkov (nádoby na olej, ocet, rýži).


Vynikající stav, neponičeno, kompletní. PLATBU OČEKÁVÁM NEJDÉLE DO DNÍ VČETNĚ VÍKENDU ! Pro zobrazení iframe se prosím přepněte web do plné verze. Antik a galerie Pavel Jablonský Doudleby nad Orlicí. Mařákovci, Kalvodova škola a další.


V nabídce najdete obrazy, kresby a grafiky od začářku 20.

Hrníček, růžový porcelán , Slavkov , po r. Růžový porcelán je ojedinělý typicky český porcelán , který si nalezl své příznivce po celém světě. Tento hrníček je zdobený podglazurními květinovými moti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.