Pračka whirlpool chyba f02

F Chyby signalizované pračkou. Tady jsou jejich vysvětlivky: F- Napouštění vody - Elektroventil sepnutý po dobu minut, ale presostat nezaznamená naplnění pračky vodou. F- Vada vypouštění - Vypouštěcí čerpadlo aktivováno 6inut, ale . Práčka sa nepodarilo naplniť vodou.


Voda sa nepodarilo časová. Ak odtok dlhšie ako osem minút, sú vodné ventily vypne a Fchybový kód sa zobrazí.

Po minútach bude Sud chyba sa zobrazí, potom minúty neskôr Fchybový kód sa zobrazí. F– Snímač teplotného čidla (väčšinou vodný kameň na snímači) F– Porucha elektrorozvodov (tachodynamo) F– Motorová. Obvykle, když je hlášena tato chyba chyba bude ležet v kabeláži nebo s kartou měniče a nikoli řídící modul, který je správně hlásí chybu. Po vybalení sa presvedčte, či nie je práčka poškodená. Ak máte pochybnosti, práčku nepoužívajte.


Zavolajte Servis alebo predajcu v mieste Vášho bydliska. Tato pračka je určena výhradně k praní prádla vhodného pro praní v pračce v množství, které je v domácnosti obvyklé. Při používání pračky dodržujte pokyny uvedené v tomto návodu k použití, návodu k instalaci a tabulce programů.

Koho by napadla takato kombinacia? Ked mi nebude chciet nastartovat auto, musim skontrolovat klimatizaciu. Zde je několik závad na pračce Whirlpool , zvládne každý kutil.


FSnímač teplotního čidla,většinou se jedná o kámen na . Repair of my Whirlpool Washing Machine. Pračka Whirpool nchce prát. Stiahnuť návod zadarmo Automatická práčka. Pracka Whirlpool - chybova hlaska pro vypousteni vody.


Výsledok vyhľadávania: whirlpool awe chyba f02. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Zkontrolujte vodovodní kohoutek, hadice a sací ventily. Najděte dodavatele pro téma oprava pračky Whirlpool.


Dnes ráno nedoprala pračka a na displeji se mi zobrazuje kód opravy F8. Nedokázal by mi někdo poradit levnější variantu,nebo nějaké stránky,kde podle kódu najdu návod na opravu. Nedochází k napouštění vody. Dodržujte pečlivě následující pokyny: - Spotřebič je před každým instalačním postupem nutné odpojit .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.